Teimme siitä entistäkin paremman! Uudistunut 2017 Mazda CX-3 on nyt täällä!

Mazda CX-3 on ainutlaatuinen crossover, joka on suunniteltu ja rakennettu kunnioittaen puhdasta ajonautintoa. Palkittu SKYACTIV -teknologia tarjoaa sporttisen suorituskyvyn ilman kompromisseja, sekä dynaamisen tarkan ohjaustuntuman. Tunne Jinba Ittai, ole yhtä auton kanssa.

KODO – Soul of Motion –muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet ovat Mazdan suunnittelutyön tuloksia, joissa ihminen on keskiössä. Mukavuutta on paranneltu uudella lämmitetyllä ohjauspyörällä, värillisellä heijastusnäytöllä, edistyneemmällä kaupunkijarrutusavustimella ja vakiovarusteena olevalla G-Vectoring Control –järjestelmällä.

G-Vectoring Control havaitsee auton suunnan muutokset ja tasaa niistä aiheutuvia heilahduksia. Näin ollen auton hallinta on entistä luontevampaa ja vakaampaa. Käytännön ajossa järjestelmä vähentää pienten korjausliikkeiden tarvetta mutkissa, liukkailla ja nopeissa kaistanvaihtotilanteissa.

Huippunopeus 200 km/h *
Kiihtyvyys 0-100 km/h 8,7 sekunnissa *
EU yhd kulutus alkaen 4,0l/km **
CO2 päästöt: alkaen 105g/km **

Varaa koeajo

* Mazda CX-3 150hv AWD mallit manuaalivaihteistolla
** Mazda CX-3 105hv etuveto dieselmallit manuaalivaihteistolla.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.