Uudistunut 2017 Mazda2 on nyt täällä!

Mazda2 todistaa, että joskus parhaat asiat tulevat pienissä paketeissa. Pursuten energiaa, luonnetta ja eläväisyyttä, antaa KODO – Soul of Motion muotoilu sille näyttävän olemuksen, mikä kerta toisensa jälkeen kääntää päät. Helppo ja hauska ajaa niin kaupungissa kuin maanteilläkin, tämä sporttinen kaupunkiauto tarjoaa täydellisen yhdistelmän taloudellisuutta ja suorituskykyä. 

Mazda Filosofian ydin on Jinba Ittai, tunne siitä että olet yhtä auton kanssa, kuin hevonen ja ratsastaja. Kaupungin kaduilla, tai maaseudeun tuulessa, tunnet yhteyden sinun ja Mazda2:n välillä, yhteys mikä vahvistuu joka kerta kun ajat.

Uudistetut verhoilumateriaalit ja uudelleen muotoiltu ohjauspyörä tarjoavat ensiluokkaisen mukavuuden auton sisätiloissa. Ajotuntumaa on paranneltu uudella G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmällä, mikä tekee ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa.

G-Vectoring Control havaitsee auton suunnan muutokset ja tasaa niistä aiheutuvia heilahduksia. Näin ollen auton hallinta on entistä luontevampaa ja vakaampaa. Käytännön ajossa järjestelmä vähentää pienten korjausliikkeiden tarvetta mutkissa, liukkailla ja nopeissa kaistanvaihtotilanteissa.

Huippunopeus 200km/h *
Kiihtyvyys 0-100km/h 8,7s*
EU yhdistetty kulutus 4,5l/km**
CO2 päästöt: alimmillaan 105g/km**
*115hv 1.5 SKYACTIV-G Luxury Plus Malli
**90hv 1.5 SKYACTIV-G manuaalivaihteiset mallit

Varaa koeajo

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.