Tavanomaista laadukkaampi ja hauskempi kaupunkiauto

Huomiota herättävä KODO Soul of Motion muotoilu jatkaa isommista malleista tuttua teemaa kompaktissa koossa. Kissapedon silmiä muistuttavien ajovalojen uudenlainen hehku syntyy LED teknologiasta. Entistä valovoimaisempana uutuus on valmis valloittamaan autoilijoiden sydämet suorituskyvyllään ja ajettavuudellaan.

 Mazda2 on yksi luokkansa hauskimmista autoista ajaa. SKYACTIV-alustan myötä urheilullinen ajettavuus on pystytty säilyttämään mutta mukaan on tuotu kaivattua hienostuneisuutta, vakautta ja mukavuutta. Mazda2 tarjoaa lyömättömän yhdistelmän pirteää suorituskykyä ja erinomaista taloudellisuutta uuden SKYACTIV-voimalinjan ansiosta.

  • Huippunopeus: 200 km/h*
  • Kiihtyvyys: 0-100 km/h in 8.7s*
  • EU yhdistetty kulutus: 4.5 l/km**
  • CO2 päästöt: alimmillaan 105g/km**

*115hv 1.5 SKYACTI-G Luxury Plus malli
**90hv 1.5 SKYACTIV-G manuaalivaihteiset mallit.

Kaiken lisäksi Mazda2:n viihdejärjestelmästä eivät vaihtoehdot lopu kesken sillä älypuhelimeen asennettavan *AhaRadion sovelluksen kautta käytössäsi on n. 40 000 kanavaa. Oli suosikkimusiikkisi sitten jazzia, countrya tai trancea, AhaRadiosta löytyy sinulle sopivaa viihdettä.

*Sovellus on ilmainen, se käyttää mobiilidataa jonka käytöstä voi aiheutua kuluja. Sovellus on saatavilla iOS tai Android pohjaisille alustoille.

Ulkovärit Katso eri värejä eri kulmista

Käännä autoa

Soul Red Metallic

Soul Red Metallic
Dynamic Blue Mica
Deep Crystal Blue Mica
Smoky Rose Mica
Titanium Flash Mica
Aluminium Metallic
Black Mica
Snowflake White Pearlescent
Arctic White

Näkyvillä oleva malli saattaa poiketa joiltakin osin Suomen mallistosta. Värit saattavat näyttää todellisuudessa erilaisilta kuin näytöllä.

Huomion keskipisteenä

Mazda2:n KODO muotoilu säväyttää, ja huomio kiinnittyy sen upeasti muotoiltujen kissapedon silmiä muistuttaviin ajovaloihin. Ajovalojen tavanomaista kirkkaampi valo syntyy LED teknologiasta. Kaksois LED ajovalot tekevät pimeällä ajamisesta aivan uudenlaisen kokemuksen. Moderniin LED teknologiaan perustuvat ajovalot ovat lisäksi energiatehokkaammat ja niiden käyttöikä on tavanomaista pidempi. Mazda2 on valmiina seikkailuun pimeimmissäkin olosuhteissa vaikka kaupungin alla.

Ominaisuudet Tutustu ominaisuuksiin jotka tekevät tästä autosta erityisen

KODO Design

KODO Soul of Motion muotoilu

Jo ensivilaisulla voi huomata, ettei kyseessä ole tavanomainen pikkuato. Huomiota herättävät yksityiskohdat ja atleettinen muoto perustuvat palkittuun KODO - Soul of Motion teemaan.

Uuden Mazda2:n kaarevat muodot kuvastavat ponnistusvaiheessa olevien lihasten jännitystä. Kokonaisuus ilmentää elinvoimaa, liikettä ja sisäistä vahvuutta. Muodot antavat lupauksen innostavasta ajokokemuksesta.

KODO Design

Yhdistelmä voimakasta muotoilua ja tinkimätöntä työn laatua.

Lue lisää Piilota

KODO Design

KODO Soul of Motion muotoilu

Jo ensivilaisulla voi huomata, ettei kyseessä ole tavanomainen pikkuato. Huomiota herättävät yksityiskohdat ja atleettinen muoto perustuvat palkittuun KODO - Soul of Motion teemaan.

Uuden Mazda2:n kaarevat muodot kuvastavat ponnistusvaiheessa olevien lihasten jännitystä. Kokonaisuus ilmentää elinvoimaa, liikettä ja sisäistä vahvuutta. Muodot antavat lupauksen innostavasta ajokokemuksesta.

SKYACTIV TECHNOLOGY

Paremman suorituskyvyn, ajettavuuden ja taloudellisuuden taustavoima.

Lue lisää Piilota

SKYACTIV TECHNOLOGY

SKYACTIV TECHNOLOGY

Kokonaisvaltainen suunnittelufilosofia jossa kaikki osa-alueet, moottorit, vaihteistot, kori ja alusta optimoidaan tarjoamaan ympäristöystävällistä suorituskykyä ja turvallisuutta. Uusi Mazda2 onkin entistä suorituskykyisempi ja turvallisempi mutta myös taloudellisempi ja kevyempi. Halusimme säilyttää hauskuuden mutta tehdä kokonaisuudesta entistä hienostuneemman.

MZD Connect

Täydellinen hallinta sormenpäidesi ulottuvilla.

Lue lisää Piilota

MZD Connect

MZD Connect - osaa myös suomea

MZD Connect on edistyksellisen BluetoothTM -tieto/viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot, tekstiviestit, aplikaatiot ja jopa sähköpostit tuodaan osaksi auton tietoviihdejärjestelmää turvallisesti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

7”-kosketusnäyttö, suomenkielinen puheohjaus sekä etuistuinten väliin sijoitettu HMI-ohjain ovat tavallista helppokäyttöisempiä tapoja hallita kokonaisuutta. (*vakiona Premium Plus ja Luxury Plus malleissa).

Edistynyttä turvateknologiaa

Turvateknologiassa uutuus nousee luokkansa kärkeen.

Lue lisää Piilota

Edistynyttä turvateknologiaa

Edistyksellisempää turvallisuutta

Saatavilla on kattava valikoima i-ACTIVSENSE turvateknologioita jotka auttavat sinua havaitsemaan mahdolliset vaaratilanteet jo hyvissä ajoin. Esimerkkinä  Smart City Brake Support -automaatinen jarrutusjärjestelmä  Tämä turvallisuusominaisuus estää peräänajon 4-30km/h nopeuksissa tai lieventää sen seurauksia käyttämällä erittäin tarkkaa laseranturijärjestelmää kaupunkiliikenteen seuraamiseksi (*vakiona Premium, Premium Plus and Luxury malleissa).

Haasta pimeys uudella Mazda2:lla

Auringon laskiessa jännitys alkaa tiivistyä

Todelliset haastajat eivät koskaa lepää. Katso miten uusi Mazda2 inspiroi lainelautailijamme haastamaan öisen meren.

Tarina valosta yössä

Uusi Mazda2 valaisee aivan uudella tavalla..

Kurkista kulissien taakse.

Pimeyden haaste

En ole koskaan tehnyt mitään tällaista, valot, lainelaudat ja märkäpuvut...

Laura Crane
Kansainvälinen lainelautailija

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.