Lämmittimet

Moottorin- ja sisätilan lämmittimet | Defa DWU 11 lämpöpaketti akkulaturilla  - Lämmin, kirkas ja lisäksi aina täyteen ladattu akku

Ihanteellinen paketti sinulle joka toivot esilämmitettyä moottoria, lämmintä autoa ja kirkkaita ikkunoita. Paketti sisältää lohkolämmittimen, 1400W sisätilan lämmittimen, MultiCharger akkulaturin ja tarvittavat DEFA PlugIn johdot sekä tarvikkeet moottorin- ja sisätilanlämmittimen asennukseen. Paketin DEFAn akkulaturi voi olla jatkuvasti kytkettynä pitkiäkin aikoja.

Hinta asennettuna

876,00 €

Moottorin- ja sisätilan lämmittimet | Defa DWU 4 - lämpöpaketti  - Lämmin auto ja kirkkaat ikkunat

Paketti sisältää moottorin lämmittimen, 1400W tehoisen sisälämmittimen sekä tarvittavat DEFA PlugIn johdot sekä tarvikkeet moottorin- ja sisätilanlämmittimen asennukseen.

Hinta asennettuna

538,00 €

Moottorin- ja sisätilan lämmittimet | Defa moottorinlämmitin  säästä jopa 30% polttoainetta talvella

Varma käynnistys, pienempi polttoaineen kulutus sekä ympäristöystävällisempi käynnistys päivälle. Sisältää asennuksen ja tarvittavat asennusjohdot ja tarvikkeet sekä verkkojohdon.

Hinta asennettuna

293,00 €

Moottorin- ja sisätilan lämmittimet | Sisälämmittimen asennussarja  Defa 766

Jos asennat autoosi Defa-lohkolämmittimen mutta haluat käyttää jotain muuta kuin 1400 W Defa sisälämmitintä tarvitset lisäksi tämän asennussarjan.

Hinta asennettuna

199,00 €

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.