Uusi Mazda2 on valmis kirkastamaan pimeyden

Surffaaminen päivälläkin tuntuu useimmista haastavalta mutta vain harvat uskaltautuvat veteen pimeällä. Pro surffarit Laura Crane ja Joackim Guichard ottivat vastaan Mazdan haasteen ja pukivat ylleen LED märkäpuvut.

Tehtävä ei ollut aivan niin helppo, katso miten kaikki tehtiin ja miten valovoimainen uusi Mazda2 mahdollisti kaiken.


Valoa pimeyteen Kurkista kulissien taa ja tutustu haastajiin

Valovoimainen sankarimme Uuden LED valoteknologian lisäksi uusi Mazda2 häikäisee upealla KODO muotoilulla

Täysin uusi Mazda2 erottuu joukosta upean KODO muotoilun ansiosta. Sen liikettä korostavat linjat erottuvat edukseen jopa pimeällä.

Intuitiiviseen MZD Connect multimediajärjestelmään saat halutessasi integroidun suomenkielisen navigaatiojärjestelmän jolloin et eksy pimeimmilläkkään poluilla.

Pimeässäkin selkeän tyylikäs ja helppokäyttöinen mittaristo tekee etenemisestä nautinnon, erityisesti HUD tyyppisellä heijastusnäytöllä varustettuna.

Mazdan DNA:han kuuluu tavanomaisuuden haastaminen. LED tekniikka on muuttanut maailmaa kirkkaasti parempaan suuntaan vähentämällä energian ja luonnonvarojen kulutusta. Petomaiset, kirkkaasti kiiluvat Mazda2:n valot perustuvat myös LED teknologiaan ja ne valaisevat tietä entistä kirkkaammin ja taloudellisemmin. 

Tule koeajolle ja liity haastajien joukkoon!

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.