Audio & vakionopeudensäädin

Tieto- ja viihde | AUX sekä sekä latausjohto  iPod 4. sukupolvi ->, iPhone 4 tai vanhemmat mallit (ei IPhone 5 tai uudemmat)

Tämän johdon avulla voit kytkeä vanhemman iPodin tai iPhonen auton järjestelmään niin, että se on myös koko ajan latauksessa. Pituus: 80 cm, lataus tupakansysyttimestä, iPhone 5 tarvitsee lisäksi erillisen lighting adapterin. Johto myös kelautuu automaattisesti.

Hinta asennettuna

31,00 €

Tieto- ja viihde | Liitosjohto AUX-pistokkeelle  ulkoiselle laitteelle esim: Mp3 soitin

Hinta asennettuna

12,00 €

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.