Hauska, älykäs ja erittäin taloudellinen

SKYACTIV Teknologia mahdollistaa asioita jotka koetaan usein paradokseiksi. Hauska ja helposti hallittava; suorituskykyinen ja taloudellinen; kevyt ja turvallinen. Me haastoimme tavalliset ratkaisumallit jotta voit nauttia ripeästä suorituskyvystä, pitää hauskaa turvallisesti ja kaiken lisäksi säästää polttoainekuluissa.

Lisäsimme kokonaisuuteen vielä älykkäitä ennakoivan turvallisuuden teknologioita joiden avulla voit välttää joutumasta vaaratilanteisiin. Nauti siis ajamisesta entistä rennommin.

MAZDA CX-3 Katumaasturin uusi standardi

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.