Harkittu viimeistely, alumiiniset yksityiskohdat ja korkealaatuiset materiaalit lisäävät viihtyisyyttä.

Sisustusarkkitehtuurin poikkeuksellin harmonia ja täydellisen hallinnan tunne ei ole sattumaa. Insinöörimme ja suuunnittelijamme istuivat yhdessä puhtaan paperin äärelle tavoitteena tarkoituksenmukainen selkeys ja tyylikkyys. CX-5:n ohjaamossa tunnet olosi varmaksi heti ensimetreistä lähtien.

Sisustuksen pehmeät kosketuspinnat, satiinikromiset yksityiskohdat ja hienostuneen täsmällisesti toimivat painikkeet ovat osa tarkoin harkittua kokonaisuutta jotka yhdessä luovat viihtyisän ympäristön niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. 4:2:4 suhteessa taittuvat takaistuimet ovat esimerkki loppuun asti mietitystä toiminnallisuudesta jonka vain Mazda voi tarjota.

Fiksu istuinjärjestelmä  Tutustu tarkemmin

Karakuri -takaistuimien taittomekanismi
-Yksinkertaista ja helppoa

Esittelimme maailman ensimmäisen Karakuri istuinmekanismin. Voit laajentaa 503l tavaratilan tasaiseksi ja isoksi 1620 litran kuljetustilaksi käden käänteessä. 4:2:4* suhteessa taittuvat takaistuimet mukautuvat näppärästi kulloiseenkin kuljetustarpeeseen.

Voit käyttää keskimmäistä istuinta vaikka mukitelineenä tai taittaa sen alas ja kuljettaa siinä esimerkiksi suksia ja silti sinulla on vielä 4 aikuisille soveltuvaa istumapaikka jäljellä. Lisämukavuutta tarjoaa automaattisesti takaluukun mukana nouseva ja laskeva tavaratilan suoja joka ei ole lastauksessa tielläsi.

(*vakiona Premium varustetasosta alkaen).

Tieto- ja viihdejärjestelmät Lisää mukavuutta matkantekoon

HMI -multimediaohjain. Viisi painiketta, viisi sormea.

Nykyaikainen multimediajärjestelmä ja viimeistelee matkustusnautinnon ja pitää virkeänä pidemmilläkin matkoilla. Lisävarusteena saatava integroitu navigaatiojärjestelmä pitää sinut oikealla reitillä ja ohjaa turvallisesti perille.

Integroidun navigaatiojärjestelmän voi asentaa kaikkiin 7" näytöllä varustettuihin CX-5 malleihin.

Karttapohja sisältää Euroopan ja sen voi päivittää tietoneen kautta Naviextras sivulta ladattavan ohjelman avulla. Samalta sivustolta voit ostaa live-services lisäpalveluja kuten liikennetiedot ja polttoaineiden hinnat navigaatiojärjestelmään.

*AhaRadion sovelluksen kautta käytössäsi on n. 40 000 nettiradiokanavaa. Oli suosikkimusiikkisi sitten jazzia, countrya tai trancea, AhaRadiosta löytyy sinulle sopivaa viihdettä.

*Sovellus on ilmainen, se käyttää mobiilidataa jonka käytöstä voi aiheutua kuluja. Sovellus on saatavilla iOS tai Android pohjaisille alustoille.