Urheilullinen, taloudellinen ja tyylikäs

Mazda3:n upea KODO muotoilu luo lähtemättömän ensivaikutelman ja lupaa ajokokemukselta paljon. Kuten CX-5 ja Mazda6 myös Mazda3 käyttää täyttä valikoimaa  SKYACTIV-tekniikoita. Valtavirrasta poiketen Mazda on päätynyt pienten turbomoottorien asemesta optimaaliseen 14:1 puristussuhteeseen, jolla kulutus pysyy kurissa suorituskyvystä tinkimättä.

Historiaa ovat myös nykivät kaksoiskytkinvaihteistot, sillä SKYACTIV-Drive automaattivaihteistolla onnistuu sulavat liikkeellähdöt. Uuden rakenteen ansiosta vaihdot tapahtuvat kuitenkin nopeasti ja täsmällisesti.

Tavanomaista etevämpi MZD Connect Bluetooth® -järjestelmä yhdistää älypuhelimesi osaksi auton tieto- ja viihdejärjestelmiä. Osoitekirja, tekstiviestit ja jopa sähköpostit tulevat luonnolliseksi osaksi autoa. Lisäksi AhaRadion ja Stitcherin älypuhelinsovellusten avulla pääset nauttimaan laajasta viihdevalikoimasta autossasi — helposti, turvallisesti ja veloituksetta.

Mazda3 innostaa ajettavuudellaan, ilahduttaa pienellä polttoaineen kulutuksella ja viihdyttää uudenlaisella teknologialla.

Mikä malli sopii sinulle? Valitse varustetaso tyylisi ja tarpeidesi mukaan.

1Korimalli

2Varustetaso

3Moottori & vaihteisto

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.