Urheilullinen, taloudellinen ja tyylikäs

Mazda3:n upea KODO muotoilu luo lähtemättömän ensivaikutelman ja lupaa ajokokemukselta paljon. Kuten CX-5 ja Mazda6 myös Mazda3 käyttää täyttä valikoimaa  SKYACTIV-tekniikoita. Valtavirrasta poiketen Mazda on päätynyt pienten turbomoottorien asemesta optimaaliseen 14:1 puristussuhteeseen, jolla kulutus pysyy kurissa suorituskyvystä tinkimättä.

Historiaa ovat myös nykivät kaksoiskytkinvaihteistot, sillä SKYACTIV-Drive automaattivaihteistolla onnistuu sulavat liikkeellähdöt. Uuden rakenteen ansiosta vaihdot tapahtuvat kuitenkin nopeasti ja täsmällisesti.

Tavanomaista etevämpi MZD Connect Bluetooth® -järjestelmä yhdistää älypuhelimesi osaksi auton tieto- ja viihdejärjestelmiä. Osoitekirja, tekstiviestit ja jopa sähköpostit tulevat luonnolliseksi osaksi autoa. Lisäksi AhaRadion ja Stitcherin älypuhelinsovellusten avulla pääset nauttimaan laajasta viihdevalikoimasta autossasi — helposti, turvallisesti ja veloituksetta.

Mazda3 innostaa ajettavuudellaan, ilahduttaa pienellä polttoaineen kulutuksella ja viihdyttää uudenlaisella teknologialla.

Mikä malli sopii sinulle? Valitse varustetaso tyylisi ja tarpeidesi mukaan.

1Korimalli

2Varustetaso

3Moottori & vaihteisto

4Seuraavaksi

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.