Kuvassa Ajokoulun tiimien kapteenit Aki Linnanahde (Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew Aamushow) ja Anna Perho (Radio Aalto) sekä opettajina toimivat Jiri Kattelus ja legendaarinen Minna Sillankorva, Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainut naisrallikuski, joka on voittanut uransa aikana maailmanmestaruuden.

Kati Jaakonen

Olen mielestäni positiivinen ja sosiaalinen, mutta en kestä tyhmiä ihmisiä liikenteessä ;). Kenelle sitä vilkkua näytetään, miten liikenneympyrässä ajetaan jne... kommentoin usein autoilijoille itsekseni. Tosin pienet koululaiset ja vanhukset saavat yleensä tietä sillä haluan nähdä, että he pääsevät turvallisesti yli. Rakastan autoilua, varsinkin hyvällä autolla.

https://www.facebook.com/Hellapoliisi.fi
https://twitter.com/Hellapoliisi
http://instagram.com/hellapoliisi

Jenni Rossi

Olen hyvin onnellinen ajellessani Polollani, mutta kiinnostaisi tietää, pystyttekö tekemään minusta vielä onnellisemman. :) Ajotapani on jo valmiiksi varsin taloudellinen, mutta aina voi kehittyä paremmaksi. Autoilussa ja liikenteessä haluan nimittäin pyrkiä täydellisyyteen! Ajokoulu olisi myös erittäin hyvä aihe POLOinen-liikenneblogiini.

https://twitter.com/POLOinen
http://poloinen.blogspot.fi/
https://www.facebook.com/POLOinen

Heikki Hakala

Oletan hakijoiden enemmistön olevan kohtuullisen nuoria joten tasapuolisuuden vuoksi myös "ikäihmisten" edustus olisi paikallaan (64v). Lisäksi 47v kolaritonta aktiivista autoilua toivottavasti saisi samanlaisen jatkon pienellä lisäkoulutuksella. Kaikki autoihin liittyvä on ollut henki ja elämä pikkupojasta saakka. Niin tekniikka, ajotapakulttuuri, auton käyttäytyminen kuin myös oman ajotavan kehittäminen ja YLLÄPITÄMINEN. Kirjoittelen muutamien automekkien sekä TM:n Nettiauton autofoorumeilla mielipiteitäni. Lisäksi olen aina ihaillut Minna Sillankorvan mahtavia otteita rallien pikataipaleilla etenkin Mazda 323 4WD:llä, mutta hienot on otteet olleet hänellä myös takavetoautojen ratissa.

Vesa Silver

Moiccu! Olen 30-vuotias mies Helsingistä. Ammatiltani olen monimediatuottaja, muotibloggaaja ja stylisti. Olen ajanut 12 vuotta autoa ja minulle se on terapiaa. Isäni opetti minua ajamaan Raumalla ja olen käynyt opettelemassa ajoa Raumalla, yksisuuntaisten teiden valtakunnassa Porissa, Tampereella, Levillä ja Helsingissä. Olen nähnyt monien kaupunkien ajokulttuuria ja olen itse kehittänyt ajotaitojani niistä oppimalla. Onnellisten ihmisten ajokoulu olisi hieno lisä kokemuksiini. Silver toisi omat kokemukset, huumoria ja särmikästä muotia autonrattiin ja Anna Perhon tiimiin. Tyyliä ei voi unohtaa autoillessa!

https://twitter.com/VESASILVER
https://www.facebook.com/silver.prince.5015
http://instagram.com/thesilverprince
http://blogit.stara.fi/silver/

Kaija Rossi

Olen autoilua ja ajamista rakastava mutta siitä harvoin nauttiva kaupunkilainen jonka ensimmäiset ajotunnit pikkukaupungin autokoulun jälkeen tapahtuivat 8-kaistaisella San Fransiscolaisella moottoritiellä. Tyylini on suurkaupungin tyyliin vähän riehakas ja ärhäkkä eikä olisi pahitteeksi jos pitkien taukojen tuottama epävarmuus yhdistyisi vähän rauhallisempaan tyyliin. Onnellisesta kruisailijasta siis onnelliseksi autoilijaksi. Siinäpä tavoite jossa Mazda3 voisi auttaa.

https://twitter.com/stellageeze

Mikko Rasila

Mitä sitten?! Mielestäni pyörän keksimisestä on jo silläviisii tarpeeksi aikaa, että en ymmärrä miten ihmeessä liikkuminen paikasta A paikkaan B voi kestää NIIN KAUAN?! Ja miksi liikenne on täynnä kuhnureita, tumpeloita, töpeksijöitä ja kaistantukkijoita? Koko ajan pinna kireenä ja paistomittari punasella (vaikka muuten olen lempeä ja ystävällinen ja itse pitkäpinnaisuuden perikuva) kun minä vaan yritän päästä paikasta toiseen ja saada omat hommani hoidetuksi. Turhautumisen ja raivon määrä liikenteessä; maksimaalinen. Tätäkö tämä nyt sitten on hamaan loppuun saakka? Onko olemassa muita liikenteessä selvitymisen keinoja kuin huutaa kovempaa.