Akin tiimiläiset

Hannu Stick

Hannu on entinen ammattiautoilija, jolla on kilometrejä takana jo aikamoinen määrä. Hannu ei pidä liikenteessä törpöistä ja hänestä on mukavaa päästä päivittämään tietoa ja taitoa. Menevä ja aktiivinen Hannu tuo Akin tiimiin siis vankkaa kokemusta teiltä.

Jaana Mertaniemi

Iloinen Jaana autoilee päivittäin Lohjalta Espooseen töihin ja iltaisin hän kuskailee kolmea lastaan erilaisiin harrastuksiin. Rempseä Jaana toivoo saavansa ajotaitoihinsa päivitystä, jotta työmatkailu sujuisi onnellisemmin ja hymyssä suin.

Jarkko Sjöman

Helsinkiläinen Jarkko kaahailee työkseen paljon autolla. Jarkon kiireinen työ painaa myös helposti kaasujalkaa, joten Onnellisten ajokoulussa Jarkko oppii varmasti rauhallisempaa liikkumista.

Maija Ilmoniemi

Maijan isä on autokoulunopettaja, joten Maija on saanut jo pienestä pitäen liikennekasvatusta ja kertookin olevansa varmasti ainoa ihminen, jonka isä on ollut mukana inssiajossa. Maija toivoo saavansa apua Onnellisten ajokoulusta, sillä Maija kertoo muuttuvansa vaaralliseksi liikenteessä, jos hän huomaa, että mies yrittää ohittaa hänet!

Pekka Mustonen

Valokuvaajana Pekka liikkuu paljon. Pekka haluaa oppia ajamaan taloudellisemmin ja Onnellisten ajokouluhan on tähän juuri oikea paikka!

Tinni Wikström

Radiotoimittaja Tinni on omien sanojensa mukaan vauhdikas kuski. Tinni on aloittanut vastikään moottoripyöräilyn ja huomannut paremmin sitä kautta, miten myös oma käyttäytyminen liikenteessä vaikuttaa kaikkien muidenkin liikkumiseen.

Annan tiimiläiset

Arja Vainikainen

Kouvolasta Onnellisten ajokouluun huristava Arja on ajanut aikoinaan paljon ja pitää autoilusta. Arja ei pidä liikenteessä murjottajista ja haluaakin liikenteeseen onnellisempia ihmisiä.

Joni Suihkonen

Joni haluaa oppia lisää taloudellisesta ja ennen kaikkea turvallisesta ajotavasta. Pienen tytön isänä Joni on alkanut kiinnittää omaan liikennekäyttäytymiseensä enemmän huomiota ja varmuutta liikenteeseen haetaan nyt Onnellisten ajokoulusta.

Jenna Holappa

Jenna on oppinut ajamaan Oulussa ja pääkaupunkiseudun liikenne pelottaa. Jenna kaipaa rohkeutta ajamiseen myös hektisessä Helsingissä, joten Onnellisten ajokoulu on Jennalle juuri oikea paikka.

Katja Heiskanen

Katja haluaa palauttaa mieliin, miksi ajaminen on mukavaa. Katjaa jännittää mäkilähdöt, taskuparkkeeraukset ja monet muut tilanteet liikenteessä. Onnellisten ajokoulussa annetaan peloille kyytiä ja Katjalle avaimet varmempaan autoiluun.

Helena Lappeteläinen

Helenaa ahdistaa ajaminen ruuhka-aikaan Helsingin keskustassa, eikä kytkimen ja kaasun välinen yhteistyö tunnu sujuvan. Onnellisten ajokoulu on Helenalle oiva paikka saada oppia auton käsittelyyn ja rohkeampaan ajoasenteeseen.

Hanna Punnonen

Hanna on tähän mennessä ajanut mieluummin pyörällä kuin autolla, tai kulkenut muiden kyydissä. Onnellisten ajokoulussa Hanna saa varmuutta ajamiseen ja oppii rohkeammaksi liikenteessä myös ratin takana.