Suomen hyödyllisin ja hauskin ajokoulu

Mazdan #OnnellistenAjokoulu tekee epävarmoista kuskeista varmempia, liian varmoista mukavampia ja kaikista paljon onnellisempia liikenteessä. Ajokulttuuri muuttuu paremmaksi, kun olet itse onnellisempi ratin takana. Pienten valintojen avulla ajaminen kuormittaa vähemmän niin autoa, ympäristöä kuin kuskin hermoja. #OnnellistenAjokoulun vinkeillä opit katsomaan asioita uudella tavalla ja nautit enemmän autoilusta.

Vuoden 2015 Onnellisten Ajokoulussa oli kaksi ryhmää, joista toista veti Anna Perho ja toista Aki Linnanahde.

Itse opetuksesta vastasi Ajoakatemia ja sen pääopettaja Minna Sillankorva. Minna on naisten rallin maailmanmestari vuodelta 1991 ja kouluttanut suomalaisista parempia kuljettajia jo 20 vuoden ajan. Apuna Minnalla oli yhtä kokenut ajokouluttaja Jiri Kattelus, joka toimii Ajoakatemian lisäksi myös virallisena autokoulun opettajana Parolan Autokoulussa.

Ensimmäisessä tapaamisessa kurssilaiset kertoivat omista lähtökohdistaan hakea #onnellistenajokouluun. Oli kyseessä sitten liika itseluottamus omiin kykyihin tai taitojen hiominen ja pelkojen voitto, #onnellistenajokoulu löysi vastauksia nähin kysymyksiin.

Kuvagalleria #onnellistenajokoulun tapahtumista: