Mazda3 SENDO Edition - kattavasti varusteltu

Mazda3 perustuu SKYACTIV -teknologiaan joka koostuu useista rajoja rikkovista teknisistä innovaatioista kuten moottorien 14:1 puristussuhteesta. 2-litrainen voimanlähde onkin suorituskykyinen ja poikkeuksellisen taloudellinen.

Mazda3 SENDO Edition on oivallinen matkakumppani talvella. Tekniikan Maailman talvitestissä siitä on todettu mm. seuraavaa "VERTAILUN uusimpiin autoihin kuuluva Mazda3 osoittautui lumella ajetuissa kokeissa monien testiparien suosikiksi loogisten ajo-ominaisuuksien ansiosta. Sillä on niin sanotusti hyvä vetää, ja se oli kaikissa kellotetuissa ajokokeissa nopein, olipa ajonvakautus päällä tai ei." - TM 4/2014

Muutenkin testin lopputulos on vakuuttava, Mazda3 on erinomainen talviauto sijoittuen kolmanneksi. Vertailussa oli mukana 15 hyvin erilaista autoa, autot oli valittu vastikään markkinoille esitellystä uusista malleista/versioista. Autojen hintahaitari oli myös varsin laaja € 16 295 - € 46 678.

SENDO Editionin tavanomaista etevämpi MZD Connect Bluetooth® yhdistää älypuhelimesi osaksi auton tieto- ja viihdejärjestelmiä. Osoitekirja, tekstiviestit ja jopa sähköpostit tulevat luonnolliseksi osaksi autoa. Lisäksi AhaRadion ja Stitcherin älypuhelinsovellusten avulla pääset nauttimaan laajasta viihdevalikoimasta autossasi — helposti, turvallisesti ja veloituksetta.

Varustelun huippukohtia Tyyliä ja toiminnallisuutta

210 Nm vääntävä 2.0-l SKYACTIV-G moottori. Kiihtyvyys 0-100 km/h 8.8 ja erinomaisen pieni käytännön kulutus.

7" kosketusnäyttö vakiona

HMI - multimediaohjain, helppo tapa hallita tieto- ja viihdejärjestelmää.

Mazda3 SENDO Edition

Taloudellinen ja tehokas 210 Nm vääntävä 2.0 SKYACTIV-G moottori, upea KODO Soul of Motion muotoilu, huippuluokan turvaominaisuudet, suomenkielinen viihdejärjestelmä joka kaiken lisäksi ymmärtää suomea, tavanomaista fiksumpi MZD Connect Bluetooth® -järjestelmä sekä erinomainen luotettavuus tekevät Mazda3:sta houkuttelevan kokonaisuuden.

Ajonautinto vailla vertaa Vakiona kaikissa Mazda3 malleissa