Mazda tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa

Mazda tarjoaa valinnaisen päivityksen kaikkiin uusiin MZD Connect -järjestelmän sisältäviin ajoneuvoihin, jonka ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn ja Android Auton integroinnista ja käyttää puhelin-, viesti-, äänentoisto- ja navigointitoimintoja älypuhelimesi kautta ajon aikana.

Lisäksi nykyiset Mazda-omistajat, joiden ajoneuvo sisältää MZD Connect -multimediajärjestelmän, voivat saada Apple CarPlayn ja Android Auton jälkiasennuksen.

MZD Connect -järjestelmään USB-liitännän kautta yhdistettynä Apple CarPlayta voidaan käyttää Mazdan HMI Commander -kiertosäätimen avulla ja ajoneuvon ollessa paikallaan keskikonsolin kosketusnäytön kautta. Android Autoa ohjataan vain Commander-säätimen kautta.

Apple CarPlay ja Android Auto tarjoavat runsaasti multimedialisäetuja, kuten Siri- tai Google Voice -käyttöliittymän, älypuhelimen tukemien kielten valikoiman ja paremman navigointiteknologian, jatkuvat karttapäivitykset ja lisätoimintoja (Route Sent To Car ja Last 1 Mile).

Päivitys laitteistoineen ja ohjelmistoineen on nyt saatavilla valinnaisena sekä uusiin että vanhoihin Mazda-autoihin, jotka sisältävät MZD Connect –järjestelmän.*

*Auton valmistaja ja maahantuoja eivät vastaa eri valmistajien mobiililaitteiden yhteensopivuudesta auton järjestelmien kanssa