Eevan testin ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖAUTO

Eevan testissä TÄYSIN UUSI MAZDA MX-30

Mazda MX-30 recharging
MX 30 Euro NCAP Block Min

Testi 50/50 block

Mazdan MX-30 täyssähköauto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä. MX-30 suoriutui loistavasti testin jokaisessa kategoriassa ja sai erityisen hyvät pisteet (91% ja 87%) autossa matkustavien aikuisten ja lasten turvallisuutta mittaavassa kategoriassa. 91% on paras tulos, jonka mikään auto on saanut viimeisimmissä 2020 vuoden Euro NCAP törmäystesteissä aikuisten matkustajien turvallisuus kategoriassa.

Casco

Mazda ostajalle täyskasko vuodeksi -25%

Tarjous koskee yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön ostamia uusia Mazda henkilöautoja. Etu koskee ensimmäistä vakuutusvuotta ja edellyttää Mazda liikennevakuutusta. Saat Mazda täyskaskoon aina 80 % lähtöbonuksen! Etua ei voi yhdistää muihin vakuutuksen erikoisalennuksiin. Etu on voimassa 1.-31.3.2021.

ARKEA VARTEN SUUNNITELTU AKKU

Olemme valinneet akun todenmukaisen mitoituksen periaatteen mukaisesti. Se täyttää helposti päivittäiset tarpeesi ja minimoi tuotannon elinkaaren hiilidioksidipäästöt. Keskimääräisen suomalaisen autoilijan ajaessa 52km päivässä* 200 km:n toimintamatka riittää päivittäisiin aktiviteetteihin – luonnollisella ajotuntumalla.

Mazda MX-30 pysäköintihallissa

Eevalle MUKAVUUTTA, SUORITUSKYKYÄ JA LUOTETTAVUUTTA

Suunniteltu sinun arkeasi varten. Akun koon todenmukainen mitoitus vastaa päivittäisiä tarpeitasi ja pitää huolta myös ympäristöstä. Mazda MX-30 vääntää täysillä jo paikaltaan lähtiessä, ja sen erityisesti sähköautoihin suunniteltu poljin antaa intuitiivisen ajamisen tunteen.

Ostaminen