Mazda kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkaana saat etuna 85€:n ostobonuksen Mazda-liikkeissä


Kanta-asiakassäännöt

 1. Mazda-kanta-asiakkaaksi voi liittyä vain Mazda-auton omistajaksi tai haltijaksi rekisteröity henkilö. Kanta-asiakkaaksi liitytään Mazda-liikkeessä.
 2. Kanta-asiakasetuja voi hyödyntää vain esittämällä Mazda-kanta-asiakaskortin, joka on Bonuskortti (leimakortti).
 3. Kanta-asiakkaan Bonuskortin saa jäseneksi liittyessä Mazda-liikkeestä.
 4. Kanta-asiakkaan Bonuskorttiin kerätään 85€:n alennukseen oikeuttavia leimoja seuraavasti:
  • o    korttiin saa yhden leiman jokaisesta vähintään 85€:n kertaostoksesta
  • o    auto-, lisävaruste- tai varaosaostoja ei voi pilkkoa osiin (esim. yhdestä rengassetistä saa yhden leiman)
 5. Kun kortissa on neljä leimaa, saa kanta-asiakas seuraavasta eli viidennestä yli 85€:n suuruisesta ostoksesta 85€:n alennuksen. Tämä ostos ei oikeuta uuteen leimaan.
  Kun Bonuskortti on täyttynyt saa asiakas uuden tyhjän Bonuskortin Mazda-liikkeestä. Täyteen leimattu kortti jää Mazda-liikkeeseen.
 6. Mazda-kanta-asiakkuus on maksuton.

MIKSI MAZDA?

Whymazda Innovation Skyactiv

MAZDA SKYACTIV® -TEKNOLOGIA

Kun järjestelmän komponentit on suunniteltu toimimaan yhdessä, järjestelmä toimii huipputeholla. Mazda SKYACTIV®-TEKNOLOGIA perustuu tälle yksinkertaiselle idealle. Tehokkuus ei kuitenkaan ole sen ainoa hyöty. Sen tuloksena on myös ylivertainen ajettavuus.

My19 Mazda3hatchback Exterior Kodo Overlay

KODO: "SOUL OF MOTION"

Mazdan Kodo – liikkeen tuntu silloinkin, kun olet pysähdyksissä: Muotoilun "Soul of Motion" -filosofia. Sen ansiosta suunnittelijat voivat valaa oman persoonallisuutensa kuhunkin uuteen malliin niitä yhdistävästä teemasta luopumatta. Autot ovat kangas, jolle luomme. Jokainen niistä haluaa päästä ajettavaksi. Kuljettajien halu ajaa niitä on meille kunnia-asia.

My19 Mazda3hatchback Exterior Kodo Overlay
Full Section Image Text 12

I-ACTIVSENSE®

i-ACTIVSENSE®-järjestelmä huolehtii aktiivisesti ajamisen turvallisuudesta käyttämällä millimetriaaltoja hyödyntäviä tutkia ja kameroita, joiden avulla se pitää sinut ajan tasalla ympäristön tapahtumista. Samalla voit itse keskittyä tien seuraamiseen. Voit itse keskittyä nauttimaan varmasta ajosta tietäen, että nämä järjestelmät ovat jatkuvasti valmiina varoittamaan sinua mahdollisista vaaroista, välttämään törmäyksiä tai vähentämään niiden vakavuutta tilanteessa, jossa törmäys on väistämätön. Tämä on toinen esimerkki Jinba Ittai -filosofiamme mukaisesta auton ja sen kuljettajan välisestä yhteydestä.

OSTAMINEN