Liikkeen kauneutta KODO-muotoilulla

2018 Mazda CX-3 on muotoiltu ja suunniteltu kauniin minimalistisesti. Sisätilojen ensiluokkaisesta käsityölaadusta innovatiivisiin teknologiaominaisuuksiin - sinusta tuntuu kuin kaikki olisi ergonomisesti muotoiltu sinun mitoillasi, jotta sinä ja autosi olisitte yhtä, luoden Jinba Ittai -ajokokemuksen.

Käyttämämme materiaalit ovat hienointa laatua, jotka takaavat korkealuokkaisen mukavuuden. Olemme jalostaneet korin muotoja ja ääriviivoja sekä uudistaneet tilavaa matkustamoa keskittyen sisustuksen yksityiskohtiin. Halusimme luoda auton, joka on selkeästi suunniteltu kuljettajaa ajatellen.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.