KODO Design: urheilullinen ja dynaaminen tyyli ja saumaton vuoropuhelu

Mielestämme ajaminen on hauskempaa, kun kuljettaja ja auto toimivat saumattomasti yhdessä. Käytämme tästä yhteydestä nimitystä Jinba Ittai . Se on syy siihen, miksi olemme käyttäneet vuosia KODO – Soul of Motion -muotoilufilosofian viimeistelemiseen tavoitteena vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.

Olemme suunnitelleet ja luoneet muotoilun, jonka minimalistinen tyyli antaa auton puhua omasta puolestaan. Käytämme kaikkein hienoimpia, tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia materiaaleja maksimaalisen mukavuuden tuottamiseksi. Olemme kehittäneet ulkopuolen muotoja ja piirteitä ja tehneet matkustamosta entistä tilavamman painottamalla samalla sisustuksen yksityiskohtia. Auto on suunniteltu kokonaan kuljettajan ympärille.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.