Intensiivisempi ajonautinto

Asetu 2018 Mazda CX-3:n ratin taakse ja huomaat nopeasti, miten sitoutumisemme ajonautinnon luomiseen tekee jokaisesta ajostasi matkan, jonka et tahtoisi päättyvän. Olemme luoneet pienikokoisen katumaaturin, joka parantaa ajokokemustasi lisäten nautintoa ja voimakasta Jinba Ittai -tunnetta, joka saa aikaan ykseyden tunteen autosi kanssa.

2018 Mazda CX-3:n ajodynamiikka parantaa ajomukavuutta ja käsittelyä hienostuneella muotoilullaan, tyylikkyydellään, suorituskyvyllään ja ketteryydellään. SKYACTIV-moottorien kehitys edistää niin ihmiskeskeisen ajokokemuksen kehittymistä paremmalla suorituskyvyllään kuin todellista polttoainetalouttakin. Ajaminen ei ole koskaan tuntunut yhtä jännittävältä ja vapauttavalta.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.