Hauskan omintakeinen ja älykkään suorituskykyinen samalla kertaa

Mazdan vaikuttava SKYACTIV-teknologia antaa sinulle mahdollisuuden nauttia CX-3:n hauskasta puolesta ja huolehtii samalla moottorinohjauksesta, mukavuudesta ja polttoainetehokkuudesta. Voit nauttia sujuvasta ja terävästä ajamisesta sekä ylivoimaisista ajo-ominaisuuksista, olipa ympäristö millainen tahansa. Kompaktin katumaasturin erinomaisesta suorituskyvystä vastaa SKYACTIV-teknologia, joka tuottaa aidon ajoilon tunteen ja vahvistaa samalla Jinba Ittai-yhteyttä kuljettajan ja auton välillä. CX-3-mallin kaikki osa-alueet on suunniteltu äärimmäisen hallinnan, maksimaalisen mukavuuden ja optimaalisen polttoainetehokkuuden tuottamiseksi.

Olemme lisäksi kehittäneet turvajärjestelmän, i-ACTIVSENSE, joka seuraa jatkuvasti kuljettajan toimia ja tukee häntä kaikissa tilanteissa. Kuljettaja voi nauttia ajamisesta itsevarmuutta tuntien ja turvallisesti. Mazda CX-3 -mallissa on käytössä alan johtavat aktiiviset turvatoiminnot, jotka on toteutettu soveltamalla laajasti erilaisia innovatiivisia tekniikoita. Turvajärjestelmät varoittavat esimerkiksi kaistan vaihdosta ja väsymyksestä, valvovat kuollutta kulmaa, tunnistavat liikennemerkit ja valvovat liikennettä peruutuskameran avulla. Smart City Brake Support -järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jos ajat liian lähelle toista ajoneuvoa tai jalankulkijaa. Mazda Radar Cruise Control -järjestelmä säilyttää etäisyyden edellä olevaan ajoneuvoon samana.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.