Ensiluokkaista muotoilun kehitystä ja laadukasta työtaitoa

Mazda CX-5:n KODO-muotoilu huokuu kauneutta ja energiaa. Niin etu- kuin takaosankin muotoilu antaa jännittävän vaikutelman voimakkaasta eteenpäin vievästä voimasta, puhtaasta ketteryydestä ja nopeudesta. Korostaakseen tämän katumaasturin rohkeita ja aistillisia muotoja Mazda kehitti Soul Red Crystal -metallimaalin, jossa on hyödynnetty ainutlaatuista, korkealaatuista TAKUMI-NURI-maaliteknologiaamme. Se on suunniteltu antamaan poikkeuksellista tekstuuria ja niin elävän ja syvän värin, että sitä on vaikea uskoa, ennen kuin näkee.

Hienostuneet sisätilat on suunniteltu kuljettajaa ja matkustajaa ajatellen, ja ne tarjoavat äärimmäistä mukavuutta, avaruuden tuntua, sulautuvuutta ja business-luokan mukavuutta kaikille matkustajille. Upea käsityötaito näkyy kaikessa. Kuljettajaa ajatellen suunnitellut ergonomiset säätimet ja uusi ohjauspyörä tekevät tilavista, ylellisistä sisätiloista paikan, jossa voit nauttia erinomaisesta mukavuudesta ja hallittavuudesta. Matkustajat voivat rentoutua välittömästi syvillä istuimilla, jotka on mahdollista kallistaa taakse pitkiä matkoja varten.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.