Edistynyt teknologia parantaa ajonautintoa

Mazda CX-5:n ensiluokkainen ketteryys ja herkkä reagoivuus mahdollistavat ajokokemuksen, joka on harvinainen katumaastureilla ajettaessa. Auton suunnittelussa ja valmistuksessa on käytetty innovatiivista SKYACTIV-teknologiaa, jonka ansiosta sen polttoainekulutus on erinomainen.Lisäksi olemme kehittäneet ajomukavuutta ja käsiteltävyyttä parannetun alustan ja uuden G-Vectoring Control -järjestelmämme avulla, ja parempi käsiteltävyys ja ohjattavuus lisäävät ajotuntumaa.

Mazda CX-5 sisältää edistynyttä i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiaa, joka takaa ajamisen nautinnon ja luotettavuuden kaikissa tilanteissa. Sisäänrakennetut kamerat ja anturit tunnistavat mahdolliset vaarat varhaisessa vaiheessa ja minimoivat riskit, ja Luxury -mallien varustepaketti sisältää adaptiiviset LED-ajovalot, katvealueen valvonta- ja varoitusjärjestelmän, kaistallapitoavustimen ja monia muita turvallisuusinnovaatioita, jotka tekevät ajamisesta nautinnon kaikissa olosuhteissa ja suojaavat sinua ja perhettäsi.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.