IDEAALI PERHE-SUV: RÄÄTÄLÖITY SINUA VARTEN

VUODEN 2022 MAZDA CX-5

VALMIINA SINUN VALITSEMALLESI TIELLE

Puhdasta kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Riittävästi tilaa koko perheelle ja erinomainen ajodynamiikka. Veipä elämäntapasi sinua minne tahansa, Mazda CX-5 kulkee kanssasi. Saatavana on nyt sekä uusia, että uusittuja varustetasoja, joiden yksilölliset sisustuksen ja ulkoasun ominaisuudet sopivat elämäntapaasi. Lataa ennakkohinnasto alta tai ole yhteydessä lähimpään jälleenmyyjääsi

Kolme uutta varustetasoa
Signature

TYYLIN HEIJASTUMA

Hienostunut, elegantti ulkoasu vie KODO-muotoilun uudelle tasolle. Vuoden 2022 Mazda CX-5 Signature erottuu joukosta missä tahansa kuljetkin. Ylellinen ja ihmiskeskeinen ohjaamo on paikka, jossa mieli lepää. Ajoneuvon sisätilat on mitoitettu juuri oikein koko perheen seikkailua silmällä pitäen.

2021 CX 5 IPM5 GER(LHD) C31 EXT Sport Min

DYNAAMINEN SUORITUSKYKY, AJAMISEN NAUTINTO

Täydellinen yhdistelmä ihmisille, jotka elävät intohimojensa mukaisesti. Hienostunut, urheilullisempi tyyli, jota täydentävät elegantti musta ulkoasu ja sisustuksen punaiset yksityiskohdat. Erinomaiset ajo-ominaisuudet takaavat vuoden 2022 Mazda CX-5 Blackout Edition ja Blackout Plus -mallien monikäyttöisyyden, joka takaa ajonautinnon kaikissa tilanteissa.

Camoiii

SEIKKAILU KAIKILLE MATKUSTAJILLE

Pitkät ajomatkat voivat olla niitä kaikkein hauskimpia matkoja vuoden 2022 Mazda CX-5 Newgroundilla. Sen ainutlaatuinen japanilainen muotoilu, tilava matkustamo ja helppokäyttöinen tavaratila inspiroivat sisäistä seikkailijaa asettumaan ohjauspyörän taakse ja nauttimaan dynaamisesta suorituskyvystä ja erinomaisesta käsiteltävyydestä missä ikinä ajatkin.

CX-5 uudet ominaisuudet

Ota Yhteyttä

Lähetä tämä lomake, niin ohjaamme pyyntösi valitsemallesi jälleenmyyjälle. He ottavat sinuun yhteyttä ja tekevät henkilökohtaisen tarjouksen omasta vuoden 2022 Mazda CX-5 -mallistasi.