MIKSI SÄHKÖAUTO?

Miksi siirtyisit tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon? Täysin uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan se tarjoaa myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamon ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä. Hyvä valinta, kaiken kaikkiaan!

TOIMINTAMATKA
2019 MX 30 EU LHD C54 Ext RQ Running Png (1)

TAITTAA ETÄISYYDET

Täyteen ladattu täysin uusi Mazda MX-30 tarjoaa noin 200 kilometrin toimintamatkan. Se kattaa helposti yleisimmät liikkuvuuden tarpeet – täysin päästöttömästi! Mazda valitsi ajoneuvoon akun, joka on kevyempi ja vie siten vähemmän energiaa, mutta tarjoaa silti toimintamatkan, joka riittää useimpiin päivittäisiin matkoihin – työhön, kouluun, kotiin ja harrastuksiin.

AKKU
2019 Mazda MX30 Battery Png

KEVYTTÄ AJOA AKULLA

"Täysin uuden Mazda MX-30:n kevyt akku ja sen keskeinen sijoitus autossa johtavat optimoituun toimintamatkaan ja miellyttävämpiin ajo-olosuhteisiin. Se on täyssähköauto, joka on räätälöity täydellisesti jokapäiväisiin tarpeisiisi."

LATAUS

KOTONA JA TIEN PÄÄLLÄ. LATAUS MIELESI MUKAAN

Sähköajoneuvojen latausasemaverkko laajenee nopeasti. Täysin uusi Mazda MX-30 voidaan ladata millä tahansa tavanomaisella latausasemalla – sekä tietysti kotona. Liitä vain virtapistoke ajoneuvon takana sijaitsevaan latausporttiin.

Täysin uuden Mazda MX-30:n jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Ajoneuvon mukana toimitetaan Mode 2 -kaapeli (lataamiseen tavanomaisesta kotipistokkeesta) ja Mode 3 -kaapeli (lataamiseen kotilatausasemasta).

Lataaminen voi tapahtua vaihto- tai tasavirralla – kotona ja tien päällä. Ladatessasi Mazda MX-30 -autoa tasavirralla (50 kW) saat ladattua 80 prosentin varaustilan 30–40 minuutin kuluessa.

Käyttäessäsi kotilatausaseman vaihtovirtaa (22 kW) MX-30 latautuu täysin 4,5 tunnissa.

Voit myös käyttää lataamiseen tavanomaista seinäpistoketta.

Ajan säästämiseksi ja turvallisemman latausmenetelmän käyttämiseksi voit myös asentaa kotilatausaseman.

Suosittelemme liittämään ajoneuvon laturiin yön ajaksi, jolloin se on käytettävissäsi herätessäsi virkeänä aamulla.

 

2019 MX 30 EU LHD C51 Ext RQ Charging Until Oct 22Th 2024 Revised20191018 Png Min

REKISTERÖIDY NIIN TIEDÄT ENSIMMÄISENÄ

Rekisteröidy nyt, ja pysyt aina ajan tasalla täysin uuden täyssähköisen Mazda MX-30:n tulosta markkinoille.