Mazda MX-5 RF

Nyt täällä!

Avainominaisuudet:

  • Sähköinen kattomekanismi joka avaa katon 12 sekunnissa
  • Katon voi avata ja sulkea vielä alle 9 km/h nopeudessa
  • Uusi erikoismetalliväri: Machine Grey

2.0 160 hv SKYACTIV-G bensiinimoottori

Urheilullinen KODO : Soul of Motion muotoilu kuvastaa Mazda MX-5 RF:n kissamaisen nopeaa reaktiokykyä. MX-5 on ansainnut autofriikkien kunnioituksen ainutlaatuisen ajettavuutensa ja käsiteltävyyden ansiosta. Uuden kattomekanismin rakenne on äärimmäisen kevyt jotta tämän maailman eniten myydyn avourheiluauton ajettavuus on pystytty säilyttämään ennallaan.

Takavedon ja täydellisen 50/50 painojakauman ansiosta uusi Mazda MX-5 RF tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja sen uusi kattomekanismi lisää sen käytännöllisyyttä jolloin voit pitää hauskaa vaikka vuoden ympäri.

SKYACTIV Moottorit
Uuden Mazda MX-5 RF:n vapaasti hengittävät moottorit sopivat täydellisesti auton luonteeseen. Vapaasti hengittävien moottorien välitön reagointi kaasupolkimeen, lineaarinen voimantuotto ja 14:1 puristussuhteen mahdollistama erinomainen keskialueen vääntö mahdollistavat erittäin tarkan hallittavuuden nopeassakin ajossa. Bonuksena urheiluautoluokassa naurettavan pieni kulutus.

Sähköisesti taittuva kovakatto
 Mazda MX-5 RF näyttää yhtä upealta avona tai katto ylhäällä. Tekninen toteutus yltää ulkomuodon rinnalle sillä katon nostaminen tai laskemin vie vain 12 sekuntia.

MZD-Connect®
Kun haluat vain kruisailla rauhassa ja nauttia rantabulevardista niin samalla voit nauttia Mazdan edistyksellisestä tieto- ja viihdejärjestelmästä helposti. Järjestelmää hallitaan joko suomenkielisen ääniohjauksen, kosketusnäytön tai intuitiivisen HMI multimediaohjaimen avulla.

Tinkimättömän insinöörityön ja muotoilun taidonnäyte

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.