Mazda MX-5 entistä paremmalla suorituskyvyllä

Mazda MX-5 ei pullistele hevosvoimilla, eikä se ole tehty kiihdytysajoja varten. MX-5 on tehty ajamisesta nauttiville. 1.5 litraisen SKYACTIV-G:n 132 hv ja 2.0 litraisen SKYACTIV-G:n 184 hv yhdistettynä uskomattoman kevyeen koriin, takavetoon ja etu-keskimoottoriseen rakenteeseen ne ovat taatusti automaailman hauskimmat hevosvoimat.

SKYACTIV-Teknologian ansiosta uusi MX-5 on myös erittäin taloudellinen ja turvallinen.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.