"Tämä maineensa arvoinen urheiluauto ei ole liikennevalokilpailujen nopein, se on paljon enemmän!"

IS.fi 26.9.2015

Mazda MX-5 ei pullistele hevosvoimilla, eikä se ole tehty kiihdytysajoja varten. MX-5 on tehty ajamisesta nauttiville. 1.5 litraisen SKYACTIV-G:n 131 hv tai 2.0 litraisen SKYACTIV-G:n 160 hv saattavat kuulostaa vaatimattomilta luvuilta, mutta yhdistettynä uskomattoman kevyeen koriin, takavetoon ja etu-keskimoottoriseen rakenteeseen ne ovat taatusti automaailman hauskimmat hevosvoimat.

SKYACTIV-Teknologian ansiosta uusi MX-5 on myös erittäin taloudellinen ja turvallinen.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.