Pysäyttävän upea

Suunnittelijat pohtivat ajamisen intohimon merkitystä ja sitä, millainen muoto kuvastaisi tätä tunnetta parhaiten. KODO : Soul of Motion muotoilukieli ammentaa inspiraationsa luonnon liikkeestä. Uudessa Mazda MX-5:ssa tätä muotokieltä on kehitetty edelleen voimakkaampaan ja elävämpään suuntaan. Vahva hartialinja, matala ja pitkä keula sekä virtaviivainen kylkilinja korostavat uutuuden urheilullista luonnetta.

Uudessa sukupolvessa sisätilojen laatuun ja ergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Tyylikkäästi nahalla, punaisilla tikkauksilla ja metallisilla yksityiskohdilla viimeistelty ohjaamo täydentää esteettisesti nautinnollista kokonaisuutta.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.