Nopeasti reagoiva käsittely, ajonautinto ja älykäs turvallisuus – kaikki samassa paketissa

Ajonautintoa ilman kompromisseja, siitä on kyse Mazda2 -mallissa. Tämä saavutetaan Mazdan ainutlaatuisen SKYACTIV Technologian avulla. Erinomainen ajoteho kohtaa suurimman mukavuuden, optimaalisen taloudellisuuden ja upean tunteen siitä, että kaikki on omissa käsissä. Mazda2 on ollut aina tunnettu nopeasti reagoivasta käsiteltävyydestä ja Mazdan uusin SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS nostaa hienostuneisuuden ja ajonautinnon uudelle tasolle.

Yhtä paljon painoarvoa asetettiin myös i-ACTIVSENSE -turvatekniikoille, jotka toimivat älykkäästi kaikkialla Mazda2:ssa ja turvaa matkanteon haastavimmissakin tie- ja sääolosuhteissa. Mazda2 auttaa sinua olemaan parempi ja turvallisempi kuljettaja, jolloin voit nauttia ajamisesta.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.