Esittelyssä Mazda3, ilahduttava ja urheilullinen hatchback ihmiskeskeisellä sisustuksella

Mazda3-hatchbackin muotoilu viestii  eteenpäinvievästä liikkeestä. Auton  säväyttävän upea ulkonäkö saa innoitukseensa palkitusta KODO Soul of Motion -muotoilufilosofiasta. Mazda3:n entistä nautinnollisempi ajettavuus vastaa ja jopa ylittää muoitlun asettamat odotukset. Vahva olemus kielii erinomaisesta suorituskyvystä ja sujuvasta käsiteltävyydestä. Ulkoasu ilmentää liikkeen jännitettä, energiaa ja rytmiä, joka suorastaan vaatii huomiota.

Mazda3:n pikkutarkasti suunniteltuun, ihmiskeskeiseen sisustukseen on valittu ensiluokkaiset materiaalit, joiden yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä. Ergonomisesti suunniteltu, laadukas ja uudistettu matkustamo sporttisilla istuimilla, sähköisellä käsijarrulla ja pehmeillä materiaaleilla tarjoaa mukavuutta ja parantaa siten ajonautintoa. Uusittu mittaristo sekä nahkainen, lämmitettävä ohjauspyörä, kromiset somisteet, uudet verhoilukankaat ja puhtaan valkoinen perforoitu nahkasisustus parantavat ohjaamon viihtyvyyttä.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.