Esittelyssä Mazda3, ilahduttava ja urheilullinen sedan pikkutarkasti suunnitellulla, ihmiskeskeisellä sisustuksella

Mazda3 on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, voimakkuutta ja kauneutta, sillä se on suunniteltu KODO Soul of Motion -muotoilufilosofian mukaisesti, jossa jokainen pieninkin yksityiskohta henkii urheilullisuutta ja liikkeen dynaamisuutta. Mazda3-sedanin veistetyt muodot luovat vaikutelman tehokkaasta, eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä. Vahva ja vankka olemus kielii erinomaisesta suorituskyvystä ja sujuvasta käsiteltävyydestä. Ulkoasu ilmentää liikkeen jännitettä, energiaa ja rytmiä, joka vetoaa kuljettajaan heti ensivilkaisulla.

Mazda3:n pikkutarkasti suunniteltuun, ihmiskeskeiseen sisustukseen on valittu ensiluokkaiset materiaalit, joiden runsaat yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä. Ergonomisesti suunniteltu, laadukas, uudistettu matkustamo sporttisilla istuimilla, sähköisellä käsijarrulla ja pehmeillä materiaaleilla tarjoaa mukavuutta ja parantaa siten ajonautintoa. Uudistettu ohjauspyörä, kaartuva mittaristo ja tuuletusaukkojen kromiset valitsimet kohentavat ohjaamon ulkoasua. 

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.