Edustusluokan näyttävyys ja korkealaatuinen ohjaamo

KODO : Soul of Motion muotoilu on hakenut inspiraationsa luonnon liikkeestä ja se kuvastaa jännitettä sekä vapautuvaa voimaa ja juuri liikkeen alkuhetkessä. Mazdan muotokieli herättää innostuksen ja vie ajatukset nautinnollisille mutkateille jo autoa katsoessa. Muotoilupalkintoja kerännyt KODO muotoilu tekee Mazda6:sta yhden luokkansa edustavimmista vaihtoehdoista.

LED teknologiaan perustuvat ja kissapedon silmistä inspiraatioin saaneet ajovalot ovat muotoilun yksi huippukohdista, ne näyttävät upeilta ja valaisevat tietä Xenon valoja kirkkaammin. Luxury versioissa voit nauttia adaptiivisten valojen tarjoamasta entistä paremmasta näkyvyydestä kaikissa ajotilanteissa.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.