Mazda6 Optimum - etusi jopa 3930€

Mazda6 Optimum esittelee uuden ajomukavuutta parantavan G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän. Mazda6 sopii erityisesti niille, jotka nauttivat huomiota herättävän upeasta muotoilusta, innovatiivisesta teknologiasta, innostavasta suorituskyvystä sekä nautinnollisesta ajettavuudesta. Mazdan ajettavuus perustuu Jinba Ittai “rider-and-horse-as one” –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta. Auto on myös entistä hiljaisempi ja uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat mm. paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Lisäksi auton vakiovarustuksiin kuuluu täysin suomenkielinen puheohjaus.

Maailmanlaajuisesti palkittu uuden sukupolven Mazda6 perustuu SKYACTIV -teknologiaan, joka koostuu useista rajoja rikkovista teknisistä innovaatioista kuten moottorien 14:1 puristussuhteesta ja ainutlaatuisesta automaattivaihteistosta. Yhdessä upean KODO Soul of Motion muotoilun kanssa siitä on tullut yksi luokkansa halutuimmista vaihtoehdoista.

Mazda6:n muotoilun, luotettavuuden, suorituskyvyn ja taloudellisuuden yhdistelmä on jotain ainutlaatuista. Uusi Optimum malli lisää sen  vetovoimaa entisestään lisäämällä automaattivaihteiston huippuluokan varustelun jatkoksi. Mazda6 Optimum on saatavana myös murealla 2.2l (150hv) SKYACTIV -D dieselmoottorilla

Varustelun huippukohtia Tyyliä ja toiminnallisuutta

Aktiiviset LED ajo- ja sumuvalot eivät ainoastaan näytä hyviltä, ne valaisevat kirkaammin ja tehokkaammin kuin perinteiset Bi-Xenon ajovalot.

17" Alumiinivanteet vakiona

HMI - multimediaohjain, helppo tapa hallita tieto- ja viihdejärjestelmää.

Mazda6 Optimum on varusteltu vastaamaan vaativia tarpeita.

Taloudellinen ja tehokas 165 hevosvoimainen 2.0 SKYACTIV-G moottori yhdistettynä sujuvatoimiseen 6-vaihteiseen SKYACTIV-Drive automaattivaihteistoon, upea KODO Soul of Motion muotoilu, huippuluokan i-ACTIVSENSE turvaominaisuudet, suomenkielinen viihdejärjestelmä joka kaiken lisäksi ymmärtää suomea, tavanomaista fiksumpi MZD Connect Bluetooth® -järjestelmä sekä erinomainen luotettavuus tekevät lippulaivastamme houkuttelevan kokonaisuuden. 2017 Mazda6 Optimum on saatavana myös murealla 2.2l (150hv) SKYACTIV -D dieselmoottorilla.

Mikset siis kokeilisi vaihteeksi jotain aivan uutta?

i-ACTIVSENSE turvateknologiat Vakiona Optimum malleissa

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.