Upea korimuotoilu ja korkealaatuinen sisustus

Läpi historiansa Mazda on halunnut tuoda autojensa muotoiluun liikkeen tunteen. KODO jatkaa tätä linjaa lisäämällä liikkeeseen voiman, jonka jokainen voi nähdä luonnossa. Suunnittelijat pohtivat ajamisen intohimon merkitystä ja sitä, millainen muoto kuvastaisi tätä tunnetta parhaiten. KODO muotoilu kuvastaa sulavaa, nopeaa liikettä ja vapautuvaa voimaa. Mazda6 Sport Wagonin voimakkaat linjat herättävät innostuksen ja vievät ajatukset nautinnollisille mutkateille.

Mazda6:n sisätilojen harmoninen design ja laadukkaat materiaalit hemmottelevat kaikkia aistejasi. Kuljettajan huippukohtia ovat mm. ergonomisesti optimoitu istuin, sähköinen käsijarru sekä täysin suomenkielinen tieto- ja viihdejärjestelmä. Sisätiloja leimaa harktitut yksityiskohdat ja laadukas toteutus. Hienostuneen urheilullisen tyylin viimeistelevät tyylikkäillä tuplatikkauksilla somistetut kojelaudan ja keskikonsolin pinnat. Tavaratilan selkeys ja helppo muunneltavuus parantavat edelleen käyttömukavuutta.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.