Uusi Mazda6

Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO -muotoilu, SKYACTIV -tekniikka ja i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai. Saatavana nyt Sedan ja Sport Wagon -korimalleina.

Uuden Mazda6:n dynaaminen ulkoasu kutsuu sinut tutustumaan uudistuneisiin sisätiloihin, jotka on suunniteltu kuljettajan ympärille parhaan ajonautinnon saamiseksi. Sisätilojen huippulaatuisesta nahasta ja aidosta puusta valmistetut koristeosat, korkealuokkaiset verhoilumateriaalit ja jopa ohjauspyörän ompeleet kutsuvat sekä kuljettajaa että matkustajia nauttimaan korkeasta työnlaadusta.

Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy esimerkiksi uudistetuissa mittareissa ja uudessa heijastusnäytössä. Musta katto yhdessä paranneltujen sisätilojen kanssa luo vaikutelman tyylikkäästä ja edistyksellisestä taideteoksesta, joka säilyttää tenhonsa jokaisella ajokerralla.

Uusi Mazda6 sisältää myös uusia huippuluokan ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm.tuuletetut etuistuimet, jotka pitävät selän vilpoisena pitkälläkin ajomatkalla, tuulilasiin projisoitu, ajotietoja esittävä värillinen heijastusnäyttö ja 360°:een kamera, jonka avulla vaarat voi havaita kaikista suunnista ja kulmista.

Mazda6:n dynaamisella muotoilulla ja matalalla profiililla on luotu auto, joka on vaikuttava näky tiellä. Uusin värimme Soul Red Crystal korostaa elävästi jokaista linjaa ja kaarretta. Ajaminen on ennen kokemattoman rentouttavaa ja nautittavaa uuden i i-ACTIVSENSE -turvateknologian ansiosta, auto on täydellisesti kuljettajan hallinnassa. Uusin SKYACTIV -teknologia lisää erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä vie ajettavuutta entistä lähemmäs Mazdan Jinba Ittai -kokemusta.

Vakiovarusteita mm.:

  • Tuulilasiin heijastettu Heads Up Display -näyttö liikennemerkkien tunnistuksella
  • Mazda Radar Cruise Control -vakionopeudensäädin (automaattivaihteilla Stop and Go)
  • Katvealueen valvontajärjestelmä (BSM), jossa risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä peruutettaessa (RCTA)
  • Älykäs kaupunkijarrustusavustin (SCBS)
  • Kaistallapitoavustin (LKA)
  • 8'' värikosketusnäyttö MZD Connect -tieto- ja viihdejärjestelmä ja multimediaohjain
  • Integroitu navigointijärjestelmä, jossa 3 vuoden ilmaiset päivitykset Euroopan karttoihin
  • Tuulilasinpyyhkimien sulatustoiminto
  • Etu- ja takapysäköintitutkat

Mazda6 avainominaisuudet Tutustu pintaa syvemmältä

DESIGN

DESIGN

Uuden Mazda6:n muotoilu on hienostunut ja jäntevä, ajovalojen muoto sulautuu etusäleikön tunnusomaisiin siivenkärkiin korostaen auton kissapetomaisia piirteitä. KODO: Soul of Motion Design herää eloon heijastamalla valoa, joka täydentää jokaisen linjan kauneutta, mitä korostetaan uudella Soul Red Crystal Metallic -erikoismetallivärillä.

DESIGN

Uuden Mazda6:n muotoilu huokuu laatua jokaisesta yksityiskohdasta...

Lue lisää Piilota

DESIGN

DESIGN

Uuden Mazda6:n muotoilu on hienostunut ja jäntevä, ajovalojen muoto sulautuu etusäleikön tunnusomaisiin siivenkärkiin korostaen auton kissapetomaisia piirteitä. KODO: Soul of Motion Design herää eloon heijastamalla valoa, joka täydentää jokaisen linjan kauneutta, mitä korostetaan uudella Soul Red Crystal Metallic -erikoismetallivärillä.

SUORITUSKYKY

Tavoitteenamme Mazda6:n kohdalla oli luoda auto, joka tarjoaa kuljettajalle jännittävän ajokokemuksen...

Lue lisää Piilota

SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Tavoitteenamme Mazda6:n kohdalla oli luoda auto, joka tarjoaa kuljettajalle jännittävän ajokokemuksen, mutta samalla tunteen ajoneuvon täydellisestä hallinnasta kaikissa olosuhteissa. Uusi kehittynyt teknologia on valjastettu uusimpaan SKYACTIV -moottorisarjaamme, taaten hyvän ajotuntuman vauhdin kiihtyessä.

TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ MZD CONNECT

Ole yhteydessä muuhun maailmaan vaivattomasti edistyneen MZD Connect -tieto- ja viihdejärjestelmämme avulla...

Lue lisää Piilota

TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ MZD CONNECT

TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ MZD CONNECT

Ole yhteydessä muuhun maailmaan vaivattomasti edistyneen MZD Connect -tieto- ja viihdejärjestelmämme avulla. Suurella 8 tuuman kosketusvärinäytöllä vaihdat helposti mielimusiikistasi nettiradioon ja somesta tekstiviesteihin*. Järjestelmää voidaan ohjata myös intuitiivisella multimediaohjaimella, joka on sijoitettu keskikonsoliin tai ohjauspyörään asennetuilla ohjaimilla, jolloin katse voidaan pitää tiessä, suoraan eteenpäin.

* yhteensopivilla mobiililaitteilla

EDISTYNYT TURVALLISUUS

Uuden Mazda6:n luotettavuus innostaa sinua aina, kun asetut ratin taakse...

Lue lisää Piilota

EDISTYNYT TURVALLISUUS

EDISTYNYT TURVALLISUUS

Uuden Mazda6:n luotettavuus innostaa sinua aina, kun asetut ratin taakse. Mazda6:n tyylikkääseen kuoreen kätkeytyy edistynyttä i-ACTIVSENSE -turvateknologiaa, johon kuuluu myös aktiivinen ajonäyttö, joka heijastetaan tuulilasiin ja josta kuljettaja näkee välittömät ajotiedot. Näyttö on vakiona kaikissa malleissa.

Luxury- ja Signature varustetasoissa vakiovarusteena oleva 360° View Monitor -järjestelmä käyttää neljää kameraa ja kahdeksaa anturia, avustaen pysäköinnissä ja ohjauksessa, jotta sinä ja matkustajat olisitte turvassa.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.