KODO: Soul of Motion Design

Mazdan suunnittelussa kauneimmat muotoilumme ovat mestarillisen käsityön ansiota. KODO: Soul of Motion Design on filosofiamme, kun luomme henkeä ja persoonallisuutta autoihimme. Kaikki alkaa Mazda-suunnittelijoista, jotka tutkivat ideoita savimalleja käyttämällä ja käyttävät muotoilutaitojaan muuntaessaan ideoita malleiksi. Näin uuden Mazda6:n urheilullinen ja hienostunut ulkonäkö on muotoutunut.

Lisää tyyliä - meidän TAKUMI NURI -maalausteknologiamme saa KODO: Soul of Motion Designin heräämään eloon, antaen ainutlaatuisen viimeistelyn Mazdalle. Siirrytään sisäpuolelle - lopullinen mukavuus ja ajonautinto saavutetaan käyttämällä matkustamossa vain parhaita materiaaleja sekä laadukasta ja yksityiskohtaista käsityötaitoa.

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.