Mazdan vallankumouksellinen moottoriteknologia 

Mazdan 2.0-litrainen, neljäsylinterinen SPCCI (Spark Plug Controlled Comperssion Ignition) Skyactiv-X -moottoriteknologia on maailman ensimmäinen kaupallinen moottori, mikä yhdistää bensiinimoottorin kipinäsytytyksen ja dieselin puristussytytyksen. Tämä vallankumouksellinen moottoriteknologia yhdistää bensiini- ja dieselmoottorien parhaat puolet.

Skyactiv-X tarjoilee kuljettajan iloksi samaan aikaan bensiinimoottorille ominaisen laajan kierrosalueen ja dieselille ominaisen nopean kaasunvasteen. Voimanlähteen enimmäisteho on 180 hevosvoimaa ja enimmäisvääntö 224 Nm. Täysin-uuden Mazda3 Skyactiv-X Sedanin CO2 -päästöt alkavat vain 122 grammasta kilometriltä ja polttoaineenkulutus vain 5,4 litrasta /100km (WLTP mittaustavan mukaan).

Täysin uusi Mazda3 Skyactiv-X sisältää vakiona myös Mazda M Hybrid -kevythybriditeknologian. Älykäs 24-voltin kevythybridijärjestelmä laskee polttoaineen kulutusta ja alentaa päästöjä ottamalla talteen jarrutusenergiaa, mitä sähkömoottori käyttää edelleen moottorin avustamiseen.

Asiakkaat voivat nyt tilata uuden Mazda3:n Skyactiv-X moottorilla, ja ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille tämän syksyn aikana. Erittäin kilpailukykyiset hinnat alkavat Vision -varustetason 28 490 eurosta, minkä poikkeuksellisen yltäkylläiseen vakiovarusteluun sisältyy mm. tuulilasin heijastusnäyttö, mukautuva vakionopeudensäädin, 7” Digitaalinen mittaristo, navigaattori sekä LED sisätilan valaistus.

Olen kiinnostunut ostamaan

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja valitsemasi Mazda jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä!

Vaaditut kentät on merkitty tähdellä

Mazda on luonut innovaation, mihin kukaan ei ole koskaan aiemmin pystynyt.

 

SKYACTIV-X uuden sukupolven bensiinimoottori.