Suunnittelun intohimoa

Viisikymmentä vuotta sitten Mazda R360 Coupe aloitti henkilöautotuotannossa uuden aikakauden. Aikansa edelläkävijä ja uutuus sai nopeasti tunnustusta minimalistisuudestaan ja käytännöllisyydestään. Tämä uuden ajan auto oli unelmien täyttymys monille Japanilaisille kuluttajille haluttavuutensa ja edullisen hintansa vuoksi.

Tuosta hetkestä lähtien Mazdan suunnittelussa on pyritty erottautumaan juuri omaperäisellä persoonallisuudella. Suunnittelussa pyritään pääsemään perinteisen teollisen muotoilun ohi ja herättämään jännityksen ja innostuksen tunne jokaisessa Mazda-kuljettajassa. Tämä suunnittelun tahto kumpuaa jokaisen Mazdan suunnittelijan intohimosta autoihin.

Päämääränä on luoda autoja, jotka henkivät elämää ja viestivät Mazdan sanomaa ympäri maailman jokaiselle kuljettajalle. Tämä on haaste, joka on saanut suunnittelijat jatkamaan itsensä ylittämistä yli puoli vuosisataa. Lähitulevaisuudessa Mazdan muotoilu on astumassa jälleen uudelle aikakaudelle, suunnittelijoiden pohtiessa ajamisen intohimon merkitystä ja sitä, millainen ajoneuvo kuvastaisi tätä tunnetta parhaiten. Tämä lähtökohta määrittelee kaikki tulevat uuden sukupolven Mazdat.