JINBA-ITTAI - AUTON JA KULJETTAJAN TÄYDELLINEN HARMONIA

Me Mazdalla uskomme aitoon ja intuitiiviseen suhteeseen kuljettajan ja auton välillä – yhteenkuuluvuuden tunteeseen, jota on vaikea pukea sanoiksi. Käytämme siitä nimitystä ”Jinba Ittai”, joka tarkoittaa japaniksi hevosen ja ratsastajan saumatonta yhteistyötä.

KUIN HEVONEN JA RATSASTAJA

”Jinba Ittai” – hevosen ja ratsastajan saumaton yhteistyö – kuvaa parhaiten sitä ainutlaatuista synergiaa, joka on jokaisen Mazdan automallin vakiovaruste. Kaikki osat pienimmästä pultista SKYACTIV-teknologiaan tähtäävät täydelliseen harmoniaan auton ja kuljettajan välillä.

Horse and engine
Engine
Eye - image
MX-5 RF - image

TEKNOLOGIA

Mazdan insinöörit suhtautuvat moottorien kehittämiseen uudella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Sinä voit aistia tämän innovatiivisuuden puhtaan ajonautinnon muodossa. Mazdan autojen kaikki yksityiskohdat on mietitty uusiksi taloudellisuuden ja dynamiikan näkökulmasta. Kutsumme tätä kokonaisuutta SKYACTIV-teknologiaksi.

RX-8 - image
Headlight - image

KODO-MUOTOILU

Tyylikäs ja eloisa KODO: Soul of Motion muotoilu kuvastaa täydellisesti Mazdan Jinba Ittai filosofiaa. Mazdan muotoilijoita kiehtoo eleganttien muotojen ohella saumaton yhteys kuljettajan ja auton välillä. Siksi he ovat luoneet muotoilukielen, joka ilmentää elämän dynaamista kauneutta.

Man - image
Feel together - image
Drops - image

YHTEINEN AJONAUTINTO

Koe Jinba Ittain voima itse. Tutustu Mazdan mallistoon ja etsi lähin jälleenmyyjä tai varaa koeajo jo tänään.

VARAA KOEAJO
ETSI JÄLLEENMYYJÄ