Suomalaisin japanilainen? Rohkenisimme väittää, että näin on.

Voit puhua Mazdalle ihan vain härmää. Se ymmärtää kyllä.

Onko osoitteen syöttäminen navigaattorille ollut hieman hankalaa ajaessa? Haluatko soittaa ystävälle, kuunnella podcast-lähetystä tai vaihtaa toiseen radiokanavaan? Sinun tarvitsee nyt vain sanoa se. Puheentunnistus on suunniteltu helpottamaan ajon aikana tarvittavien tehtävien hoitamista siten, että kuljettaja voi keskittyä ajamiseen ja pitää kädet ohjauspyörässä ilman ylimääräisiä häiriöitä. Ylipäätään kaikki näytön valikkovalinnat voidaan antaa myös äänikomentoina.

Neljä vuodenaikaa vaatii sopeutumista i-ACTIV AWD on kuin suomalaisille tehty

Mazdan i-ACTIV AWD nelivetojärjestelmä on kuin suunniteltu vaihteleviin suomalaisiin olosuhteisiin. Auton järjestelmät seuraavat jatkuvasti sääolosuhteita, kallistuskulmia, mutkien tiukkutta ja kuljettajan aikeita. Älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta neliveto sopeutuu ajatusta nopeammin mutkateiltä mökkiteille tultaessa tai lumipyryn yllättäessä tarjoten aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Lue lisää nelivetomallistosta.

i-ACTIV AWD järjestelmä muuttaa voimanjakoa ultra-aktiivisesti vastaamaan erilaisia ajo-olosuhteita. Järjestelmä ei ainoastaan reagoi pidon muutoksiin, vaan tarkkailee ajonopeutta ja rekaiden suhteellista pyörimisnopeutta erittäin tarkasti ja ohjaa voimaa takapyörille niin nopeasti, ettei kuljettaja edes havaitse sitä.

Edes ristiriipunta ei muodostu ongelmaksi Mazdan nelivedolle.

i-ACTIV AWD nelivedolla mutalieju tekee ajamisesta vain hauskempaa!