Rakensimme sen, huollamme sen

Mazdan tehtailla autoja suunnitellaan ja rakennetaan suurella tarkkuudella ja japanilaista ammattitaitoa vaalien. Vain parhaat ratkaisut ja moitteeton työ läpäisevät tiukat laatukriteerit. Vanhat mestarit opastavat nuorempiaan ja koulutus on elinikäinen prosessi.

Suomessa Mazdan merkkihuoltamoissa pidämme tiukasti kiinni Mazdan laatukriteereistä ja huolehdimme autostasi aina ammattitaitoisesti. Mazdan valtuuttamissa korjaamoissa työskentelee Mazdan kouluttamia rautaisia ammattilaisia ja niissä myydään vain Mazdan laatustandardien mukaisia, täydellisesti Mazdaan sopivia varaosia. Korjaamoilla on käytössä Mazdan omat testauslaitteet sekä erikoistyökalut, joten voit aina olla varma, että huoltotyön laatu on parasta mahdollista.

Olemme apunasi aina, kun autosi kaipaa huoltoa tai korjausta. Varaa huolto täältä:

Mazda on ylpeästi mukana Merkkihuolto.fi -kampanjassa.

Mazda Huolenpitosopimus.

Kiinteällä kuukausierällä saat varmuuden autoilun kustannuksista. Auton takuuaika pysyy muuttumattomana mutta tällä sopimuksella saat takuutakin laajemman turvan.

Huoltotarjoukset

Mazda tuotetarjouksia

Voit helposti lisätä Mazdasi mukavuutta erilaisilla tarjouksessa olevilla tuotteilla. Ajamisesta tulee hauskempaa ja turvallisempaa, kun personoit auton tarpeillesi sopivaksi.

Lue lisää