Mazdan sähköinen huoltokirja (DSR)

Mazdan sähköinen huoltokirja (Digital Service Record, DSR) on 1.7.2006 alkaen kuulunut kaikkien Mazdojen vakiovarusteisiin. Sähköisessä huoltokirjassa kaikki autoon tehdyt huoltotoimenpiteet tallennetaan aina työn päätyttyä Mazda Motor Europen keskustietokoneelle paperisen huoltokirjan sijasta. Myös käytetyn auton ostajalla on siis aina saatavilla täsmällistä ja luotettavaa tietoa auton huoltohistoriasta.

Sähköisellä huoltokirjalla on monia etuja. Perinteisissä huoltovihoissa ei ole aina riittävästi tilaa kattaville ja yksityiskohtaisille merkinnöille. Sähköiseen huoltokirjaan on mahdollista merkitä pikkutarkasti kaikki toimenpiteet. Tarkan seurannan ansiosta on myös mahdolliset huoltoaukot helppo havaita. DSR säästää asiakkaan kustannuksia, kun samoja osia ei vaihdeta vahingossa tarpeettoman usein. Käytetyn auton ostajalle sähköinen huoltokirja paljastaa muun muassa matkamittarin mahdolliset väärennökset.

Sähköinen huoltokirja pysyy aina tallessa toisin kuin perinteinen hansikaslokerossa kulkeva vihko. Jokaisen huoltokerran jälkeen asiakas saa itselleen tulosteen ajoneuvonsa koko huoltohistorian. Mikäli tuloste on päässyt hukkumaan tai sitä ei esimerkiksi vaihtoauton mukana tule, ota yhteys lähimpään valtuutettuun Mazda-huoltoon, niin ratkaisemme asian yhdessä.

Käyttäessäsi valtuutettua Mazda-korjaamoa voit olla varma, että kaikki autosi huollot ovat tallennettuina autosi sähköiseen huoltokirjaan.