Luokkansa urheilullisimman katumaasturin uusi sukupolvi

Uutuuden muotoilu perustuu moninkertaisesti palkittuun KODO — Soul of Motion -teemaan. Uuden Mazda CX-5:n linjat ovat ovat entistä voimakkaammat ja hienostuneemmat ja sen tekniikkaa on päivitetty tarjoamaan katumaasturiluokassa poikkeuksellisen nautinnollista ajettavuutta. Uutuuden sisätilojen laatuun, hiljaisuuteen ja matkustusmukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uutuuden tekniikka perustuu innovatiiviseen SKYACTIV-Teknologiaan joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn ja käytännön taloudellisuuden yhdistelmän. Uusi Mazda CX-5 on varustettu tuulilasiin heijastavalla HUD näytöllä sekä odotetulla sähköisellä takaluukulla.

Uusi 20% kylläisempi ja 50% syvempi Soul Red Crystal metalliväri tuo KODO muotoilun entistä vivahteikkaammin esiin. Maalipinnan upea viimeistely saadaan aikaan Mazdan premium värejä varten kehitetyllä Takuminuri tekniikalla. Tavanomaista syvemmän ja elävämmän värin takana on tarkaan suunniteltu 3-kerroksinen maalausprosessi jossa maalausrobotit jäljittelevät mestarimaalarien kädenjälkeä. Osittain läpinäkyvän maalikerroksen alla on kerros jossa valoa sitovat ja kirkaat alumiinikiteet vuorottelevat ja jotka ovat tavanomaisesta tekniikasta poiketen järjestetty yhdensuuntaisesti täysin tasaisen heijastuksen aikaansaamiseksi. Kokonaisuuden viimeistelee kirkas läpinäkyvä kerros.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tietoa uudesta Mazda CX-5sta.

Vaaditut kentät on merkitty tähdellä