Auto jolla ei ole vain yhtä persoonallisuutta, vaan kaksi

Tutustu Los Angelesin autonäyttelyssä ensiesiteltyyn, täysin uuteen Mazda3:een. Uuden mallisukupolven ensimmäisenä, se edustaa suurta askelta eteenpäin Mazdan muotoilussa ja innovatiivisessa teknologiassa. Uusi Mazda3 on saatavilla kahdella eri korimallivaihtoehdolla, joista molemmilla on oma erottuva persoonallisuutensa - Sporttinen Hatchback ja Elegantti Sedan.

Lataa uusi Mazda3 ennakkohinnasto (pdf) 

Koe uusi Mazda3 ensimmäisten joukossa: jätä yhteystietosi alle, niin jaamme sinulle lisätietoa ennen muita!

 

Vaaditut kentät on merkitty tähdellä

Uusi Mazda3

Täysin uuden Mazda3:n kypsempi KODO – muotoiluteema ilmentää Japanilaista estetiikkaa. Samaan aikaan kun auton muotoilu näyttää yksinkertaiselta, hienovaraiset lainehtivat muodot herättävät KODOn eloon siirtäen valoa ja heijastuksia pitkin korin pintoja.

Tuloksena on rikkaampi ja voimakkaampi ilmaisu ja se on elinvoimaisempi mitä aiemmissa KODO -malleissa on nähty. Huolimatta Mazda3 nimen jakamisesta, hatchback ja sedan -malleilla on erilaiset persoonallisuudet – hatchbackin muotoilu on dynaaminen, sedanin elegantti.

Olen kiinnostunut ostamaan 

Täysin uusi Mazda3 sisältää Mazdan uuden SKYACTIV-Vehicle Architecture -koriteknologian, mikä on suunniteltu antamaan ihmisille luonnollisen tasapainon tunteen. Moottorivalikoima sisältää viimeisimmät SKYACTIV-X, SKYACTIV-G ja SKYACTIV-D moottorit, joista jokainen tuottaa luontevan ja responsiivisen nopeudenhallinnan kaikissa ajotilanteissa.

Perustuen sen avainfilosofiaan autojen suunnittelussa ihmisen ympärille, Mazda on dramaattisesti kehittänyt auton perustavanlaatuisia ajo-ominaisuuksia kuten kiihdytyksiä, kääntämistä ja jarruttamista, jotka kaikki tuntuvat Mazda3:ssa täysin luonnollisilta.

Olen kiinnostunut ostamaan 

Jo yli 6 miljoonaa autoa on myyty[1] vuoden 2003 lanseerauksen jälkeen. Mazda3 on maailmanlaajuisesti strateginen malli mikä on nostanut yrityksen kasvua sekä brändin että liiketoiminnan näkökulmasta. Se on tuottanut Mazdan kuuluisaa ajamisen nautintoa asiakkaille ympäri maailman ja ollut tukipilarina globaalille tuotannolle sen tärkeimmissä tehtaissa.

“Täysin uuden Mazda3:n esittely tänään aloittaa Mazdalle uuden aikakauden,” sanoi Akira Marumoto, Mazdan toimitusjohtaja. “Seuraavan sukupolven Mazdat tulevat nostamaan auton omistamiskokemuksen tasoa. Näiden tuotteiden kautta, me tulemme kasvattamaan Mazdan brändin arvoa ja työtä tavoitteemme eteen luoda entistä vahvempia siteitä asiakkaidemme kanssa ympäri maailman.”

Koe uusi Mazda3 ensimmäisten joukossa

Olen kiinnostunut ostamaan 

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista. Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Polttoaineen kulutus- ja päästötietojen ilmoittamisesta kuluttajille on säädetty direktiivillä 1999/94/EY, jonka mukaan kuluttajille on ilmoitettava direktiivin 80/1268/ETY + 93/116/EY mukaan mitattu yhdistetyn testisyklin mukainen kulutus, eli ns. keskikulutus, joka lasketaan kaupunki- ja maantieajoa simuloivista testeistä. Käytännössä kulutus saattaa erota direktiivin mukaisesta kulutuksesta.