Muotoiltu inspiroimaan

MAZDA6 SEDAN JA WAGON

Optimum 50 50 2

MAZDA6 OPTIMUM – TYYLIKKÄÄN FIKSU VALINTA ALKAEN 35 990€

Vakiovarusteena kaikki tarpeellinen, myös talvirenkaat ja Defa-lämpöpaketti.

AJAMISEN RIEMU JA HIENOSTUNUT ELEGANSSI YHDESSÄ PAKETISSA

Mazda6:ssa yhdistyvät japanilaisten käsityömestarien taito, hienoimmat materiaalit ja uusin teknologia. Sen kypsä eleganssi antaa hienostuneisuudelle uuden merkityksen ja tekee ajamisesta tyylikkään kannanoton. Ylellinen, mukava sisustus ja riemastuttava ajotuntuma pitävät tunnelmaa yllä pitkilläkin matkoilla.

Medium 2022 Mazda6 IPM6 GER LHD STD C003 WGN EXT 20Th

20TH ANNIVERSARY EDITION

Vuoden 2023 Mazda6:n erikoismalli juhlistaa 20-vuotista taivalta tarjoamalla ainutlaatuisen valikoiman lisävarusteita ja muotoilun kohokohtia. Nappanahkaiset istuimet ja vaalean nahan väriset tikkaukset, koristeelliset paneelit ja hienostuneet ovien yksityiskohdat sekä elegantin sisustuksen korkealuokkaiset materiaalit mykistävät vielä vuosienkin kuluttua.

Mazda6 Interior 8

LOPUTONTA AJAMISEN NAUTINTOA

Ajoitpa kaupunkien katuja, valtateitä tai mutkaisia maaseudun taipaleita, Mazda6 tarjoaa aina nautinnollisen ajokokemuksen. Kaiken takana on Jinba Ittai -filosofiamme, joka löytyy jokaisen Mazdan ytimestä, ja jonka avulla voit tuntea syvää yhteenkuuluvuutta ajoneuvosi kanssa.

LÄHETÄ MAZDA6 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

KOSKA AJAMISTA ON SYYTÄ JUHLISTAA

Meidän filosofiamme on tuoda hauskuus ja seikkailut ratin taakse. Tässä muutamia inspiroivia artikkeleita Mazdasta:

Ostamisen apuvälineet

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.