VARMA AJAMINEN ON PAREMPAA AJAMISTA

MAZDA -TURVALLISUUS

2018 CX5 SOM Mazdatravels IG Story Uniqueroads1

MAZDAN TURVALLISUUSFILOSOFIA

Mazda pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen sekä ajamisen nautintoa että ympäristön ja turvallisuuden kannalta erinomaisen suorituksen. Tämän filosofian mukaisesti Mazda työskentelee jatkuvasti turvallisuuden tuotekehittelyn parissa saavuttaakseen äärimmäisen tavoitteensa, joka on onnettomuuksista vapaan autoiluyhteiskunnan luominen.

Full Section Image Text 12

I-ACTIVSENSE®

i-ACTIVSENSE®-järjestelmä huolehtii aktiivisesti ajamisen turvallisuudesta käyttämällä millimetriaaltoja hyödyntäviä tutkia ja kameroita, joiden avulla se pitää sinut ajan tasalla ympäristön tapahtumista. Samalla voit itse keskittyä tien seuraamiseen. Voit itse keskittyä nauttimaan varmasta ajosta tietäen, että nämä järjestelmät ovat jatkuvasti valmiina varoittamaan sinua mahdollisista vaaroista, välttämään törmäyksiä tai vähentämään niiden vakavuutta tilanteessa, jossa törmäys on väistämätön. Tämä on toinen esimerkki Jinba Ittai -filosofiamme mukaisesta auton ja sen kuljettajan välisestä yhteydestä.

Turvallisuutta kaikissa tilanteissa
2018 Mazda3 Emotional AWD

I-ACTIV AWD® -NELIVETOJÄRJESTELMÄ

Ennakoiva i-ACTIV AWD® -nelivetojärjestelmä tuottaa kaikilla pinnoilla tarvittavat pidon ja varmuuden kaikissa sääolosuhteissa. Jos järjestelmä sisältyy varustukseen, se kerää tiedot useista tieolosuhteita ja ajosyötteitä keräävistä tietopisteistä nelivedon tarpeen ennakoimiseksi ja ohjaa tehonsyöttöä tarpeen mukaan.

2018 Mazda3 Emotional AWD

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS JA G-VECTORING CONTROL -JÄRJESTELMÄT

Mazdalla jatkuvana tavoitteenamme on parantaa ajamista. Tässä tarkoituksessa olemme kehittäneet uuden tekniikan: G-Vectoring Control Plus -järjestelmällä varustettu SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS mahdollistaa sulavamman, vähemmän rasitusta tuottavan ajon. Ajokokemus parantaa ajamisen varmuutta ja kohottaa kuljettajan arjen yläpuolelle.

I-ACTIVSENSE® teknologiat
LISÄTIETOJA MAZDASTA