MAZDA TAKUU

  • Jokainen uusi Mazda toimitetaan varustettuna 3 vuoden tai100 000 kilometrin rajoitetulla takuulla, joka kattaa tarvittavat korjaukset siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että autosi vaatii korjausta sen ensimmäisten käyttövuosien aikana. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta. Voit kuitenkin olla varma, että olemme käytettävissäsi, jos tarvitset apuamme.

  • Huomioi, että Mazda myöntää kaikille alkuperäisille Mazdan lisävarusteille saman uuden ajoneuvon rajoitetun takuun kuin itse ajoneuvolle, mikäli ne asennetaan Mazdan jälleenmyyjän toimesta ennen auton toimittamista tai sen yhteydessä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta.

  • Mazdan maalipinnan ja pintojen korroosiotakuu kattaa ajoneuvosi 3 vuoden ajan ajokilometrimäärästä riippumatta. Näiden kolmen vuoden aikana kaikki maalipinnan valmistuksesta johtuvat viat korjataan Mazdan valtuuttamalla korikorjaamolla.

  • 12 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta korroosion korin metallilevyille aiheuttamien reikien varalta.

  • Mazda on liikkuvan henkilön auto. Mazda Europe Service -huoltopalvelut ovat käytössäsi automaattisesti ostettuasi uuden Mazda-ajoneuvon. Palvelu on käytettävissä yhden vuoden ajan rekisteröimisestä. Se aktivoidaan uudestaan aina, kun viet Mazdasi määräaikaishuoltoon. Palvelu on käytettävissä kymmenen vuoden ajan ajoneuvon rekisteröimisestä laskettuna.