AUTON TAKUU

 • Jokainen uusi Mazda toimitetaan varustettuna 3 vuoden tai100 000 kilometrin rajoitetulla takuulla, joka kattaa tarvittavat korjaukset siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että autosi vaatii korjausta sen ensimmäisten käyttövuosien aikana. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta. Voit kuitenkin olla varma, että olemme käytettävissäsi, jos tarvitset apuamme.

 • Huomioi, että Mazda myöntää kaikille alkuperäisille Mazdan lisävarusteille saman uuden ajoneuvon rajoitetun takuun kuin itse ajoneuvolle, mikäli ne asennetaan Mazdan jälleenmyyjän toimesta ennen auton toimittamista tai sen yhteydessä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta.

 • Mazdan maalipinnan ja pintojen korroosiotakuu kattaa ajoneuvosi 3 vuoden ajan ajokilometrimäärästä riippumatta. Näiden kolmen vuoden aikana kaikki maalipinnan valmistuksesta johtuvat viat korjataan Mazdan valtuuttamalla korikorjaamolla.

 • 12 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta korroosion korin metallilevyille aiheuttamien reikien varalta.

 • Mazda on liikkuvan henkilön auto. Mazda Europe Service -huoltopalvelut ovat käytössäsi automaattisesti ostettuasi uuden Mazda-ajoneuvon. Palvelu on käytettävissä yhden vuoden ajan rekisteröimisestä. Se aktivoidaan uudestaan aina, kun viet Mazdasi määräaikaishuoltoon valtuutettuun Mazda-merkkihuoltamoon. Palvelu on käytettävissä 20 vuoden ajan ajoneuvon rekisteröimisestä laskettuna.

  Mazda tiepalvelu kattaa seuraavat palvelut

  • Mekaaniset sekä sähköiset vikatapaukset
  • Kuljettajan tahattomat virheet
  • Onnettomuudet
  • Varkaus/varkauden yritys (rajoitetut palvelut)
  • Vandalismi (rajoitetut palvelut)
  • Vikatilanteet turvallisuuskomponenteissa (esim. kuljettajan

  turvavyö, tuulilasinpyyhkijät, suuntavilkku, etu- tai takavalot)

  MUUT EDUT


  Sijaisauto

  Mazdan tiepalvelu korvaa sijaisauton enintään 5 kalenteripäiväksi, jos autoa ei voida korjata saman päivän aikana.


  Kotiutus

  Korvaamme kotimatkanne, jos autonne ei tule kuntoon saman päivän kuluessa Mazda-jälleenmyyjällä. Kuljetusvaihtoehtoina voi olla esimerkiksi junalippu (1. luokka) tai lentolippu, jos junamatka kestää pidempään kuin 4 tuntia.


  Majoitus

  Jos matkan keskeytyminen tapahtuu yli 50 km päässä kotoanne ja haluatte odottaa autonne korjauksen valmistumista, tarjoamme mahdollisuutta majoitukseen Suomessa 3 vuorokaudeksi (max. 76 €/hlö/vrk (sis. aamupala) tai ulkomailla 5 vuorokaudeksi (max. 76 €/hlö/vrk (sis. aamupala).


  Taksi

  Korvaamme myös taksikustannukset, jos matkan keskeytyminen on alle 50 km päässä asuinpaikasta, juna- tai lentoasemasta.


  Auton nouto

  Järjestämme veloituksetta kuljetuksen korjatun autonne luokse joko taksilla, jos matka on alle 50 km, tai junalla (1. luokka) tai lentäen, jos junamatka kestää pidempään kuin 4 tuntia. Autonne voidaan myös toimittaa kotianne lähimpänä olevalle valtuutetulle Mazda-korjaamolle.

  Mitä vain tapahtuukaan ajoneuvollenne, soita ensimmäisenä tiepalveluun minä vuorokauden aikana tahansa. Suomessa numero on 0800 0 50 80 ja ulkomailla +358 800 0 50 80.

  Palveluun sisältyy ehtoja. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi. Suomessa sekä Baltian maissa tiepalvelun tarjoaa Falck 0573845-0 ja on hyödynnettävissä seuraavissa maissa: Alankomaat, Andorra, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Espanja, Färsaaret, Gibraltar, Irlannin tasavalta, Islanti, Italia, Itävalta, Kanariansaaret, Kreeta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, San Marinon tasavalta, Serbia, Slovakian tasavalta, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki (Euroopan puoleinen osa), Unkari, Vatikaani, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.