MAZDA - UUSIEN AUTOJEN TAKUU

Mazda on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan, mutta sinun ei tarvitse luottaa pelkästään maineeseemme. Takaamme sen nyt täydellä 6 vuoden Mazda takuulla. Uuden ajoneuvon takuu suojaa sinua odottamattomien korjauskustannusten osalta, sillä se kattaa autosi materiaali- ja/tai valmistusvirheistä aiheutuvat korjaukset.

Model Range R1

MAZDAN 6 VUODEN TEHDASTAKUU

Mazdalla laatu on lupaus, jonka haluamme täyttää. Siksi uuden ajoneuvon takuumme on laajennettu 6 vuoteen tai 150 000 kilometriin asti. Tietäessäsi, ettei sinun tarvitse huolehtia odottamattomista korjauksista tai kustannuksista, voit keskittyä täysin ajamiseen ja siitä nauttimiseen.

900X900 New Promo R

UUDEN AJONEUVON TAKUU

Vaikka olemme varmoja autojemme erinomaisesta laadusta, haluamme antaa autoille kuuden vuoden pidennetyn takuun mielenrauhasi takaamiseksi. Mazdan uutta kuuden vuoden takuuta täydentävät 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ja kolmen vuoden maalitakuu. Sähköautoissa ja lataushybrideissä on lisäksi korkeajännitejärjestelmälle ja sen akuille kahdeksan vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

 • Jokainen uusi Mazda toimitetaan varustettuna 6 vuoden tai 150 000 kilometrin rajoitetulla takuulla, joka kattaa tarvittavat korjaukset siinä tapauksessa, että autosi vaatii korjausta sen ensimmäisten käyttövuosien aikana johtuen materiaali- ja/tai valmistusvirheistä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta. Voit kuitenkin olla varma, että olemme käytettävissäsi, jos tarvitset apuamme.

 • Huomioi, että Mazda myöntää kaikille alkuperäisille Mazdan lisävarusteille saman uuden ajoneuvon rajoitetun takuun kuin itse ajoneuvolle, mikäli ne asennetaan Mazdan jälleenmyyjän toimesta ennen auton toimittamista tai sen yhteydessä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta.

 • Mazdan maalipinnan ja pintojen korroosiotakuu kattaa ajoneuvosi 3 vuoden ajan ajokilometrimäärästä riippumatta. Näiden kolmen vuoden aikana kaikki maalipinnan valmistuksesta johtuvat viat korjataan Mazdan valtuuttamalla korikorjaamolla.

 • 12 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta korroosion korin metallilevyille aiheuttamien reikien varalta.

 • Mazda on liikkuvan henkilön auto. Mazda Europe Service -huoltopalvelut ovat käytössäsi automaattisesti ostettuasi uuden Mazda-ajoneuvon. Palvelu on käytettävissä yhden vuoden ajan rekisteröimisestä. Se aktivoidaan uudestaan aina, kun viet Mazdasi määräaikaishuoltoon valtuutettuun Mazda-merkkihuoltamoon. Palvelu on käytettävissä auton koko eliniän.

  Mazda tiepalvelu kattaa seuraavat palvelut

  • Mekaaniset sekä sähköiset vikatapaukset
  • Kuljettajan tahattomat virheet
  • Onnettomuudet
  • Varkaus/varkauden yritys (rajoitetut palvelut)
  • Vandalismi (rajoitetut palvelut)
  • Vikatilanteet turvallisuuskomponenteissa (esim. kuljettajan

  turvavyö, tuulilasinpyyhkijät, suuntavilkku, etu- tai takavalot)

  MUUT EDUT


  Sijaisauto

  Mazdan tiepalvelu korvaa sijaisauton enintään 5 kalenteripäiväksi, jos autoa ei voida korjata saman päivän aikana.


  Kotiutus

  Korvaamme kotimatkanne, jos autonne ei tule kuntoon saman päivän kuluessa Mazda-jälleenmyyjällä. Kuljetusvaihtoehtoina voi olla esimerkiksi junalippu tai lentolippu, jos junamatka kestää pidempään kuin 6 tuntia.


  Majoitus

  Jos matkan keskeytyminen tapahtuu yli 80 km päässä kotoanne ja haluatte odottaa autonne korjauksen valmistumista, tarjoamme mahdollisuutta majoitukseen 3 vuorokaudeksi.


  Taksi

  Tarvittaessa korvaamme myös taksikustannukset 80 € saakka.


  Auton nouto

  Järjestämme veloituksetta ajoneuvonne palautuksen, jos etäisyys kotiin on yli 200 km.

  Mitä vain tapahtuukaan ajoneuvollenne, soita ensimmäisenä tiepalveluun minä vuorokauden aikana tahansa. Suomessa numero on 0800 0 50 80 ja ulkomailla +358 800 0 50 80.

  Palveluun sisältyy ehtoja. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi. Suomessa tiepalvelun tarjoaa Viking Hinaus. Palvelu on hyödynnettävissä seuraavissa maissa: Alankomaat, Andorra, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Espanja, Färsaaret, Gibraltar, Irlannin tasavalta, Islanti, Italia, Itävalta, Kanariansaaret, Kreeta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, San Marinon tasavalta, Serbia, Slovakian tasavalta, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki (Euroopan puoleinen osa), Unkari, Vatikaani, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.