Mazda stories

Mazda RX 8 Sketch Hires

MUOTOILUDYNASTIA

Jos mainitset nimen "Maeda-san" Mazdan suunnitteluosastolla ympäri maailmaa, niin saat varmasti kunnioittavan vastaanoton. Tämä on tarina ainutlaatuisesta designperheestä.

MAZ1901 2019 MX 5 ROADSTER SOFTTOP RF 19CY 30Th SV US LHD C10 EXT FQ 39L LHD Min

Mitä autosi väri kertoo sinusta?

Monet kiinnittävät ensin huomiota auton väriin ja tarkastelevat vasta sitten sen muotoa ja yksityiskohtia. Väri antaa autolle luonnetta, saa sen erottumaan joukosta tai sitoo kaupunkimaisemaan. Tärkeintä on, että värivaihtoehdot antavat ajajalle mahdollisuuden ilmaista jotain itsestään.

Mazda Design Night 2017 69 Min

Juhlistamme punaista – tunteiden väriä

Punainen ei ole mikään tavallinen väri. Tieteellisestä näkökulmasta se on vain pinnasta heijastuvaa valoa, jonka aallonpituus on 600–780 nanometriä. Kautta aikojen punainen on kuitenkin vanginnut mielikuvituksemme, eikä millään muulla värillä ole ollut ihmisiin yhtä vahvaa vaikutusta.

Mazda Story

Mazda ja italialainen muotoilu – kauneutta rakkaudesta

Ensikatsomalta ainakin vaikuttaisi siltä, että japanilainen ja italialainen muotoilu ovat mitä selkeimmät vastakohdat toisilleen. Ne näyttävät aivan erilaisilta, mutta niiden erot ulottuvat paljon pintaa syvemmälle molempien kulttuurien perustavanlaatuisiin olemuksiin.