SKYACTIV -TEKNOLOGIA

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA ILMAN KOMPROMISSEJA

Mazdan vallankumouksellinen teknologia vie autoilun uudelle tasolle määrittelemällä uudelleen kaiken moottorista vaihteistoon sekä polttoainetehokkuuteen. Menimme takaisin perusasioiden äärelle keskittymällä ajonautintoon ja suorityskykyyn. Tarkastelemalla uudelleen kaikkia peruskomponentteja, teimme laajan määrän uudistuksia ilman kompromisseja. Kutsumme tätä Skyactiv -teknologiaksi.

Skyactiv-X tehokas ja taloudellinen

VALLANKUMOUKSELLINEN BENSIINIMOOTTORI SKYACTIV-X

20% pienempi polttoaineenkulutus ja 30% enemmän vääntöä. Skyactiv-X - ensimmäinen kuluttajille suunnattu bensiinimoottori SPCCI -sytytysjärjestelmällä yhdistää parhaat ominaisuudet kahdesta eri maailmasta: Bensiini- ja dieselmoottorin edut yhdessä moottorissa, jonka ominaisuuksiin kuuluvat nopea ja pehmeä vaste kaasulle, voimakas ja tehokas vääntö sekä matala polttoaineenkulutus ja pienet päästöt.

MOOTTORIMME

SKYACTIV-X

Vallankumouksellinen uuden sukupolven Skyactiv-X -bensiinimoottori on maailman ensimmäinen puristussytytystä käyttävä bensiinimoottori. Tämän teknologian tuloksena on ajettavuutta parantava moottori, joka kiihtyy pehmeästi ja on samalla taloudellinen. 


SKYACTIV-G

Skyactiv-G -bensiinimoottorissa on korkea puristussuhde, joka polttaa bensiiniä tehokkaammin. Skyactiv-G -moottorit ovat tehokkaampia ja vähäpäästöisempiä kuin koskaan aikaisemmin.

TÄYDELLINEN PITO OLOSUHTEISTA RIIPPUMATTA

Halusimme mennä astetta pidemmälle kuin tavalliset nelivedot. Siksi i-ACTIV nelivetomme käyttää 27 sensoria tarkkaillakseen tienpinnan tilaa 200 kertaa sekunnissta, samalla vaihtaen saumattomasti etuvedon ja nelivedon välillä. Tämä antaa sinulle varmuutta kaikilla tienpinnoilla ja kaikella säällä, jotta sinä pääset nauttimaan ajamisen ilosta rennosti ja vaivattomasti.

PEHMEÄMPI JA TARKEMPI AJOKOKEMUS

G-Vectoring Control -järjestelmä tarjoaa tarkan ajotuntuman ja maksimaalisen pidon myös märällä tienpinnalla. Se mahdollistaa pehmeän vasteen ohjaukselle ja tekee ajamisesta miellyttävämpää ja rennompaa.