Koeajo

VARAA KOEAJO

Jättämällä yhteystietosi jälleenmyyjä on sinuun pikimmiten yhteydessä koeajoajan sopimiseksi. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin kahden tunnin sisällä aukioloaikojen puitteissa.

  • Yleisesti ajatellaan että pian autoja ostetaan vain internetin kautta, näkemättä niitä ensin, kokeilematta ajoasentoa tai tutustumatta tarkemmin ennen ostamista esimerkiksi muotoiluun tai uusiin tekniikoihin, joita valmistaja on voinut työstää muutaman viime vuoden ajan. Toisaalta kuitenkin, sekä Mazdalla työskentelevät autoasiantuntijat, että kaikki vähintään kerran elämässään uuden auton ostaneet, tietävät että koeajo on asia, jota ei kannata jättää väliin uutta autoa valittaessa.

  • Ensimmäisenä tulee tehdä koeajopyyntö jälleenmyyjälle. Voit tehdä pyynnön soittamalla suoraan jälleenmyyjälle tai täyttämällä varaa koeajo-lomakkeen maahantuojan verkkosivuilla, ilmoittaen samalla mistä mallista tai malleista olet kiinnostunut ja haluat koeajaa.

  • Koeajoon vaaditaan voimassa oleva ajokortti, jonka myyjä tarkistaa ennen koeajoa ja samalla tehdään koeajosopimus.

  • Keskimäärin koeajo kestää noin puoli tuntia. Mahdollistaakseen ajoneuvon parhaisiin ominaisuuksiin tutustumisen, myyjä voi suositella tiettyä reittiä koeajon suorittamiseksi.