LUO OMA MAAILMASI

MAZDA CX-3

UUSI AJAMISEN PERSPEKTIIVI

Asettuessasi CX-3:n istuimelle olet saapunut kuljettajakeskeiseen ohjaamoon, joka on suunniteltu laajentamaan näkökenttääsi ympäröivään maailmaan. Mittaristo on varustettu futuristisilla, analogisilla mittareilla ja kokovärinäytöllä. Jokainen CX-3:n yksityiskohta saa auton tuntumaan kuin toiselta kodiltasi, ja ajaminen tuntuu kuin toiselta luonnolta.

Mazda CX 3 Driving Rear Min

AJONAUTINTO ILMAN KOMPROMISSEJA

Innovatiivisen Skyactiv -teknologian ansiosta Mazda CX-3 tarjoaa sinulle uskomattoman ajonautinnon pienellä polttoaineenkulutuksella. Nyt vakiovarusteena manuaalivaihteiston yhteydessä on myös sylinterien lepuutusjärjestelmä. Sen avulla alhaisella moottorin kuormalla 2 sylinteriä voidaan kytkeä pois käytöstä, mikä parantaa auton polttoainetehokkuutta entisestään.

Mazda CX 3 Street Red Min

KOMPAKTI JA TILAVA

Mazda CX-3 vakuuttaa sinut ketteryydellään - niin maantiellä kuin kaupungin kapeilla kujillakin.

Mazda CX 3 Street Blue Min

AJA JA INNOSTU

Mazda CX-3 on Jinba Ittai filosofiamme upea taidonnäyte. Koe ajajan ja auton välinen täydellinen yhteys – varaa koeajosi jo tänään.

LÄHETÄ MAZDA CX-3 HINNASTO JA ESITE KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

OSTAMINEN

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.